Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dün akşam rakibinin olmamasının keyfini yaşadı!

Teşkilat dün akşam rakibinin olmamasının keyfini yaşadı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay- TRT 1’in reyting birincisi dizisi Teşkilat dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi yine aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciye büyük heyecan yaşattı. Teşkilat ekibi de dün akşam en azılı rakibi Yargı’nın ekrana gelmemesinin keyfini yaşadı.

Teşkilat dizisinin dün akşamki bölümünde özellikle Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul tarafından canlandırılan Zehra ve Serdar karakterlerinin aksiyon sahneleri çok konuşuldu. Yapılan yorumlarda Çağlar Ertuğrul’un aksiyon filmlerinin yeni kahramanı olacağı dile getirildi.

Tüm bu hareketli ve heyecanlı sahneler Teşkilat’a bir kez daha reytinglerde gecenin birinciliğini getirdi. Teşkilat tüm izleyici, AB ve ABC 1 kategorilerinde çok yüksek puan alarak gecenin birincisi oldu. Özetle Teşkilat, dün akşam en yakın rakibi Yargı’nın ekrana gelmemesinin keyfini çıkardı.

Teşkilat dün akşam rakibinin olmamasının keyfini yaşadı! 7

Bilindiği üzere Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz geçen hafta sosyal medyadan yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Bunun üzerine yetenekli oyuncu karantinaya girmişti. Durum böyle olunca Yargı’nın çekimlerine bir hafta ara verilmişti.

Bunun yanında araya bir de yılbaşı girince Yargı dizisinin 2 Ocak akşamı yayınlanmayacağı duyurulmuştu. O hafta sadece Yargı değil birçok Türk dizisi ekrana gelmeyecek. Tüm bu gelişmeler Yargı’yı iki hafta boyunca ekrandan uzaklaştırmış oldu.

Kanal D’den yapılan açıklama’da Yargı’nın 15. bölümünün 9 Ocak Pazar akşamı ekrana geleceği duyurulmuştu. İki hafta ayrılık Yargı izleyicilerinde ise büyük bir hayalkırıklığı yaratmıştı.

Pazar gecesinin sert rakipleri Teşkilat ve Yargı yeni bölümleriyle birlikte 9 Ocak Pazar aşkamı yine karşı karşıya gelecek. İki rakip arasında yine kanlı bir reyting mücadelesi yaşanacak.