Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse’de tarzıyla konuşturacak!

Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse’de tarzıyla konuşturacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı oyuncularından Alperen Duymaz, yeni dizisi Erkek Severse’nin çekimlerine devam ediyor. Bugüne kadar genellikle mafyavari karakterlere izlediğimiz Alperen Duymaz bu kez bir plaza erkeği olarak karşımıza çıkacak. Erkek Severse setinden gelen bir fotoğraf, Duymaz’ın yeni dizisindeki tarzıyla herkesi konuşturacağı belli.

Bugüne kadar Küçük Tatlı Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur, Çarpışma gibi dizilerde rol alan Alperen Duymaz, Son Yaz dizisiyle kariyerinde ciddi bir sıçrama yaptı. Yetenekli oyuncu dizide canlandırdığı ve bir mafya babasının oğlu olan Akgün karakteriyle hayran kitlesini ikiye katladı.

Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse’de tarzıyla konuşturacak! 8

Son Yaz ikinci sezonunda yeterince reyting alamayında final yaptı. Kısa süre sonra Duymaz yeni projesini belirledi. Alperen Duymaz bu kez bir mafya karakterini değil, online alışveriş sitesi sahibi olan bir plaza erkeğini canlandıracak. Duymaz’a yeni dizisinde Yasemin Allen ve Büşra Develi eşlik edecek. Dizi BeinConnect’te yayınlanacak.

Erkek Severse dizisi yaklaşık bir hafta önce çekimlere başladı. Dizi setinde çekilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafta Alperen Duymaz’ın giyim tarzı oldukça dikkat çekici. Son Yaz dizisinde İtalyan tarzı havalı takımlar giyen Duymaz’ın yeni dizisinde giydiği sarı çorap ve atkı, yakışıklı oyuncunun çok farklı bir halde izleyici karşısına çıkacağının da işareti oldu.

Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse’de tarzıyla konuşturacak! 9

Hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazdığı ve Gold Film imzasını taşıyan dizide Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen de rol alıyor.

BeinConnect’te yayınlanacak olan ve 13 bölümden oluşacak dizinin yönetmeni Ömür Atay. Alperen Duymaz dizide online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, Kenan olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı Yelda ile de aşk yaşayacak. Büşra Develi iki çocuk annesi Zeynep olarak hikayede yerini alacak.