Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal… Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor!

Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal… Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerindeki rolleriyle ekran başındaki izleyenlerin hayranlıkla izlediği son dönemin jönleri arasında yer alan üç ismin pazar pozları dikkat çekti. Hepsi de hayranları tarafından sosyal medyada takip edilen isimler. Ekranda oldukları dönemlerde popülerlikleri daha da artsa da olmadıkları zamanlarda da ilgiyle sosyal medyadan takip ediliyorlar.

Bu isimlerden ilki, Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde oynayan İsmail Demirci. Oyuncu, Aslıhan Güner ile iyi bir ikili olarak her hafta komedi türündeki diziyle ekranda.

Oyuncu Hande Soral ile evli olan Demirci, çoğunlukla Ordu’da kalıyor. Dizinin çekimleri için gittiği şehirden, fırsat buldukça İstanbul’a kaçıyor.

Demirci, Pazar günü için iki fotoğraf paylaşmayı tercih etmiş. Haftasonunu İstanbul’da geçirdiğini düşündüren şeş, ikinci fotoğrafındaki etiket.

Sunday ???? / ???? : @erkansonme2

Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal... Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor! 10

İsmail Demirci’nin fotoğrafı çektiğini emoji ile anlattığı etiketteki isim Bedirhan Soral yani Hande Soral’ın kardeşi. İsmail Demirci, ilk fotoğrafta deniz kenarındaki pozunda spor şıklığı içinde. Diğer fotoğrafını da aşağıda görebilirsiniz…

Geziyorduk.???? : @bedirhansoral

Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal... Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor! 11

Savaşçı dizisinde oynarken beklenmeyen bir şekilde Yasak Elma dizisinde oynamaya başlayan Berk Oktay da ekranın hem oyunculuğuyla hem de yakışıklılığı ile dikkat çeken isimlerinden.

Savaşçı’da birlikte oynadığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu beraberliğini sürdüren oyuncu, şu sıralar Yasak Elma’da Çağatay karakteriyle ekrana gelmekte. Onun da kışlık şıklığıyla siyah beyaz fotoğrafındaki karizmatik hali beğeni topladı…

????

Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal... Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor! 12

Berkay Hardal ise güneşin yüzünü gösterdiği Aralık ayında spor kıyafetiyle salaş bir halde ama takipçileri genç ve başarılı oyuncuya beğeni yağdırıyor. Berkay Hardal, bir alışveriş sitesinin reklamını yaparken, hayranları ise “Karizmasın” yorumları yapıyorlar.

Bu arada bazı takipçileri de elindeki laptop’un tozunun alması konusunda uyarıyor oyuncuyu. Hardal en son Kardeş Çocukları dizisinde oynamıştı. Şu sıralar ekranda yok ama hayranları yeni bir dizinin de merakı içinde…

İşte paylaşım:

Amazon Türkiye’de Yılın Son Fırsatları 20 Aralık Pazar akşam 18.00da başlıyor! Geri sayım başladı, yerlerimizi aldık gözümüze kestirdiğimiz ürünler için bekliyoruz!

#YılınSonFırsatları #AmazonGülümsetir @Amazon.TR

Berk Oktay, İsmail Demirci, Berkay Hardal... Ekranın jönlerinin pazar pozlarından karizma akıyor! 13