Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Hardal uzun bir aradan sonra çok konuşulacak bir projeyle setlere dönebilir!

Berkay Hardal uzun bir aradan sonra çok konuşulacak bir projeyle setlere dönebilir!

tarafından ker_def

Bir süredir ortalarda görünmeyen Berkay Hardal, Dilan Telkök ile evlenmesinin ardından farklı bir hayatı seçmişti. Daha sakin ve gözlerden uzak olmayı tercih eden ünlü oyuncu, sosyal medyada yayınladıkları videolarla gündeme gelmişti.

Hem Berkay Hardal hem de Dilan Telkök kendi hayatları ile ilgili eğlenceli paylaşımlar ile sosyal medyada çok aktif bir şekilde yer aldılar. Berkay Hardal, gençlerin yakından takip ettiği bir oyuncu ve bir süredir projelerde yer almaması da hayranlarını üzüyordu.

Ünlü oyuncu yeniden setlere dönebileceğinin mesajını verdi.

İstanbul’da bir alış veriş merkezinde görüntülenen Berkay Hardal, yeniden setlere dönme konusunda önemli bir bilgi verdi.

Şehir yaşantısından uzaklaşıp eşi ile birlikte Köyceğiz’e yerleşen Berkay Hardal, yeniden İstanbul’a döndü. Senaryolar okuyan ve kendisine uygun proje bakan oyuncu, Hollywood’dan da bir projede yer alma konusunda gelişmeler olduğunu söyledi.

Yakın zaman içinde setlere yeniden dönme konusunda istekli olduğu anlaşılan ünlü oyuncu, dizi sektöründe kendisini heyecanla bekleyen hayranları ile ekranlarda buluşmak istiyor.

Eşi Dilan Telkök’ün hamileliği süreci devam ederken, ünlü oyuncu baba olacağı günü de sabırsızlıkla bekliyor.

Berkay Hardal, “Daha çok taze, bir şey hissedemedik, heyecanla bekliyoruz” dedi. Berkay Hardal bebeklerine isim konusunda kararsız olduklarını, benzersiz bir isim düşündüklerini ifade etti.