Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu çalışkanlıkta zirve yaptı, hem dizi hem sinema sürprizleri yolda!

Serkan Çayoğlu çalışkanlıkta zirve yaptı, hem dizi hem sinema sürprizleri yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix tarafından düzenlenen özel geceye katılan Serkan Çayoğlu, son dönemde hem sinema filmleri hem de yeni dizi projesi ile gündemde yer alıyor. Neslihan Atagül ile birlikte Ah Belinda isimli sinema filminin başrolünde yer alan oyuncu, ayrıca Oregon isimli filmde de rol aldı. Her iki sinema filmiyle bir süredir gündemde olan Serkan Çayoğlu için yeni bir dizi iddiası da ortaya atıldı.

Yeni hazırlanmakta olan Aşk-ı Destan – Gülcemal isimli dizide başrol olması için teklifi kabul ettiği belirtilen Serkan Çayoğlu, Netflix gecesinde karizmasıyla yine adından söz ettirdi. Hayatında her şeyin güzel gittiğinden bahseden ünlü oyuncu, “İnşallah sene sonuna doğru benim de projem çıkacak. Ah Belinda biliyorsunuz zaten. Heyecanlıyız, meraklıyız” açıklamasında bulundu.

Serkan Çayoğlu çalışkanlıkta zirve yaptı, hem dizi hem sinema sürprizleri yolda! 7

Netflix’te izleyicilerle yakında buluşması beklenen Ah Belinda filminin yanı sıra, ünlü oyuncunun hayranları, son günlerde Fox TV için hazırlanmakta olan Aşk-ı Destan – Gülcemal isimli dizi projesinin detaylarını da merak ediyor.

Oyuncu seçimlerine devam edilen dizide Çayoğlu’nun partnerinin kim olacağı konusu da merakla bekleniyor. Bolu’da dillerde dolaşan Gülcemal ve kardeşlerinin acı dolu hikayesinin anlatılacağı yeni dizinin senaryosu Eda Tezcan tarafından yazılıyor.

MF Yapım’ın yürüttüğü ön hazırlık süreci devam ederken, Serkan Çayoğlu’nun kendisine iletilen teklife olumlu baktığı konusunda magazin basınında çeşitli haberler yer alıyor.

Serkan Çayoğlu’nun artık sıradan bir hikayede yer almak istemediği de son dönemde yer aldığı projelerle gözüküyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde çok etkili bir oyunculuk sergileyen Çayoğlu, Ankaralı isimli bir karakteri canlandırarak Kıbrıs Türk halkının yaşam mücadelesinde görünmez kahramanlara dikkat çekmişti.

Oyuncunun yeni dizisi de yine bir dram hikayesi olacak ve çok farklı bir karakter ile hayranlarını şaşırtacağı gelen bilgiler arasında.