Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur’dan kinayeli mesaj! Taşı kime attı?

Çiğdem Batur’dan kinayeli mesaj! Taşı kime attı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Çiğdem Batur, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşıma yazdığı notla dikkatleri çekti. Bilindiği gibi oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Savcı Leyla olarak akıllara kazındı. Çiğdem Batur, diziden ayrıldıktan sonra son dönemde tiyatroya daha çok önem verdi.

Covid 19 nedeniyle tiyatroların oynamaması nedeniyle sahneye çıkamayan oyuncu, Amiral Batıyor Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununda balerin karakterini oynuyordu. Koronavirüs sonrası sahne sanat gösterilerinin de yasaklanması ile 5 aydan daha uzun bir süredir ise sahnelerden uzak.

Oyuncu bu süreçte Show TV’de yayınlanan Kuaförüm Sensin isimli programı sunmaya başladı. Daha önce meslektaşı Gözde Kansu’nun ayrılmasıyla onun yerine gelmişti. Program, jüri üyesi olan Bülent Ersoy’un ayrılışıyla bir kaç gündür gündemde. Onun yerine Fatih Ürek jüri koltuğunda oturmaya başladı.

Çiğdem Batur’un sunuculuğuyla devam eden programdaki flaş değişikliğe karşın gündüz kuşağının dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor Kuaförüm Sensin. Batur’un yayın öncesinde elinde kahve fincanıyla verdiği bir fotoğrafı instagram sayfasından paylaşımı, yazdığı notla dikkat çekti.

Oyuncunun içinde kinayeli bir mesaj barındıran bir sözü paylaşması, “Birine taş mı atıyor?” düşüncesini doğurmakta!

İşte o paylaşım:

“Ama insan unutmamalı ki hayat denen seyrüsefer sırasında kimilerinin saçlarını okşayan yel, bazılarına feci bir kasırga olur. Her şey geminin büyüklüğüne ve yelkenlerinin sağlamlığına bağlıdır.” José Saramago

Çiğdem Batur'dan kinayeli mesaj! Taşı kime attı? 7