Ana sayfa Sosyal Medya Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz’den sonra yeni haliyle çok şaşırttı!

Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz’den sonra yeni haliyle çok şaşırttı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Sinan Tuzcu, yaptığı son instagram paylaşımıyla dikkatleri çekti. Oyuncu bilindiği gibi Ekranlara en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Mustafa karakteri ile gelmişti. Bir süredir ortalarda görünmeyen Tuzcu’nun yaptığı paylaşım, yeni imajını da ortaya çıkardı.

Dizideki performasıyla büyük beğeni toplayan oyuncunun yeni sezonda bir projede yer alması için takipçileri gelecek güzel haberi bekliyor. Ancak Sinan Tuzcu’nun bilinen bir projesi yok. Tuzcu, sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim olmasa da takipçileriyle zaman zaman yaptığı paylaşımlarla buluşuyor.

Ünlü oyuncunun son yaptığı paylaşımda minik bir köpekle verdiği pozdaki sevimli hali dikkat çekti. Şapka taksa da saçlarının uzadığı görülen oyuncu, günlük spor haliyle dizideki son halinden ne kadar farklı olduğunu da gözler önüne serdi. Sakalını bıyığını kesen oyuncu, sevimli köpekle aşağıdaki pozu verdi.

Sinan Tuzcu’nun bu paylaşımına esprili bir de yorum katması, takipçilerini keyiflendirdi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Tuzcu’nun hayranları, instagram’daki paylaşımına çeşitli yorumlar yapmakta.

Tuzcu’nun sarımsaklı yoğurt yemeyi önerdiği takipçileri, oyuncuyu özlediklerini belirten yorumlar yapıyorlar.

İşte oyuncunun son paylaşımı:

İyi haftalar çılbır yüreklileeer ???? saaarımsaklı yoğurt tansiyona iyi gelir, korkmayın kullanın ????

Sinan Tuzcu, Sen Anlat Karadeniz'den sonra yeni haliyle çok şaşırttı! 7