Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz, Arka Sokaklar yeni sezon öncesinde Rıza babalı açılışı yaptı

Merve Oflaz, Arka Sokaklar yeni sezon öncesinde Rıza babalı açılışı yaptı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar, bu cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümüyle 15. sezonu açıyor. Yeni sezon çekimleri bir süre önce başlayan dizinin izleyicileri, heyecanla yeni bölümleri beklerken Kanal D’de ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin Bahar Komiser’i Merve Oflaz’dan da sosyal medyadan bir mesaj geldi.

İlk bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı açılışı yapacak olan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda da yine maceralarla dolu hikayeleriyle geliyor. Diziye yeni katılan isimlerle birlikte yoluna devam eden Arka Sokaklar’ın başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu paylaşmakta.

Yeni sezonda diziye katılan isimler, ayrı bir renk getirecek. Yine suçluların peşine düşecek olan ekip, uluslararası bir çete ile uğraşacak. Dizide Gizem Terzi polis Sinem karakteri ile izleyici karşısına çıkarken, Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ve Hakan Uygun ise uluslararası bir çetenin reisi olarak rol alıyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 15. sezon öncesinde Merve Oflaz, açılışı instagram sayfasından yayınladığı bir paylaşımla yaptı…

Oflaz, Zafer Ergin’in oynadığı Rıza Baba ile bir diyaloğu ve resmini paylaştı.

İşte o paylaşım:

“Adamlar tam bir pislik çıktı Rıza Baba” Cuma Başlıyoruzz ????????#arkasokaklar

Merve Oflaz, Arka Sokaklar yeni sezon öncesinde Rıza babalı açılışı yaptı 7