Ana sayfa Dizi İzle Cihan, Elif’e hastalığını söylüyor! Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm

Cihan, Elif’e hastalığını söylüyor! Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı 23 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 12. Bölümde Cihan, kardeşi Elif’e hastalığını anlatıyor. Ablasının hastalığını öğrenen Elif, bu durumu nasıl tepki verecek? Videodan bu sahnenin detaylarını izleyebilirsiniz.

Cihan, her olayda kendisini kıskanan kardeşi Elif’e sonunda hastalığını söylüyor. Okula gitmek isteyen Elif, yine Figen ve Muzaffer’e öfkeleniyor. Ailesine Cihan’ı daha çok sevdikleri için baskı yapan Elif, ablasının hasta olduğunu öğrenince yıkılıyor ve evden koşarak çıkıyor. Aile içinde yaşanan duygusal anlar, Elif ve Cihan’ın baş başa konuşmaları, iki kardeş arasında dengelerin tekrar kurulmasını sağlıyor. Yaptıklarından pişman olan Elif, ablasına karşı büyük pişmanlık yaşıyor.

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)