Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu Aşk-ı Memnu izleri taşımaya başladı!

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu Aşk-ı Memnu izleri taşımaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk iki sezonu çok başarılı şekilde geçen Camdaki Kız dizisi yeniden ekrana dönüyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi 15 Eylül Perşembe akşamı 48. yeni bölümü ile yeniden izleyicileri ile buluşacak.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu ile ilgili paylaşılan fragmanlara bakan birçok kişi Aşk-ı Memnu izlerini de görmeye başladı. Nalan ile Hayri karakterleri arasında yasak bir aşkın başlayacağının mesajı daha önceden verilmişti. Üçüncü sezon da zaten bu yasak aşk üzerine kurulu olacak gibi bir izlenim var.

Fragmanları izleyenler Nalan ile Hayri karakterlerinin öpüşmesini gören birisi olduğunu düşünüyor. Bu durum Aşk-ı Memnu dizisinde de yaşanmış ve yıllardır da Behlül ile Bihter karakterlerinin yasak aşkını gözleriyle gören Beşir, bu sırrın altında ezilmişti.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunda da Hayri ile Nalan’ı izleyen ve onların aşklarının filizlenmesine şahitlik eden birisi var. Bu kişi de Nalan’ı avucunun içine almak için hamle yapacak. İşte bu kişinin kim olduğu merak ediyor.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu Aşk-ı Memnu izleri taşımaya başladı! 57

Yasak aşkı gören Behlül ile Aşk-ı Memnu dizisi uzun süre gizemli bir hikaye ile izleyenleri etkilemeyi başarmıştı. Şimdi de dizi hayranları üçüncü sezon boyunca bu gizemli kişinin varlığının dizinin heyecanını artıracak bir unsur olarak kullanılacağını düşünüyor.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Nalan ve Hayri’yi gören birisi var. Hoş geldin Aşk-ı Memnu. Bu sezon bayağı heyecanlı olacak.”

Bir başka dizi hayranı da yine Aşk-ı Memnu göndermesi yaparak şu yorumda bulundu: “Aşk-ı Memnu’yu hatırlattı. Koca bir yaz serada onları kimin gördüğünü merak etmiştik. Şimdi de Nalan ile Hayri’yi kimin gördüğünü merak ediyoruz.”

Nalan’ın hikayede kendi ayakları üzerinde duramayan, hep birilerine ihtiyaç duyan, hatta çaresizlik içinde birisi olarak gösterilmesine de kızan bazı hayranlar var. Karakterin artık kendi kararlarını kendisinin vermesini isteyen, güçlü bir kişiliğe kavuşması gerektiğini düşünen izleyiciler çoğunlukta…

Nalan karakterine ne olacağını söylemek mümkün değil ama dizi hayranları yeni dönemde yine çok heyecanlı anlar yaşayacak.