Ana sayfa Dizi Haberleri Cihat Süvarioğlu, kendisini meşhur eden Ramazan rolünün en sevilen özelliğini, aslında hiç sevmiyor!

Cihat Süvarioğlu, kendisini meşhur eden Ramazan rolünün en sevilen özelliğini, aslında hiç sevmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde başrollerde yer alan 3 isim bulunuyor. Berk Atan, Taner karakteri ile hikayede yer alıyor. Cihat Süvarioğlu ise Ramazan olarak izleyiciler tarafından çok benimsendi. Semih Ertürk de Veysel karakteri ile kendisine güçlü bir kariyer çıkışı sağladı.

Dizinin başrollerinde yer alan 3 ünlü isim, TRT’nin youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Karakterlerinin en sevdikleri ve sevmedikleri yönleri sorulunca oyuncuların yaptıkları açıklamalar dikkat çekiciydi.

Berk Atan, canlandırdığı Taner karakterinin insanlara çok inandığını ifade ederek “Her şeye inanıyor. O özelliği günümüz dünyasında biraz sıkıntılı” diye konuştu. Taner karakterini genel olarak sevdiğini dile getiren oyuncu, rolünden gayet memnun.

Cihat Süvarioğlu, kendisini meşhur eden Ramazan rolünün en sevilen özelliğini, aslında hiç sevmiyor! 7

Semih Ertürk ise, Veysel karakterinin sert çıkışları konusunda biraz dertli. Bir kahvehaneyi dağıttığı sahneyle de izlediğimiz Veysel karakterinin bu sert çıkışları oyuncunun da pek hoşuna getmiyor. Ertürk, “Tepkiselliğini seviyorum ama öfkesinin sertliğinden hoşlanmıyorum” diye konuştu.

Cihat Süvarioğlu ise dizinin hikayesinde Ramazan karakteri ile adeta izleyicilerin büyük sevgisini kazandı. Karakterin özellikleri izleyicileri Gönül Dağı projesine bağlayan en önemli nedenlerden birisi.

Hatta Ramazan karakterinin dengesiz olması ve bunun hikayede birçok eğlenceli, komik olaylara yol açması da Gönül Dağı dizisinde olmaz ise olmaz diye kabul edilen bir ayrıntı.

Ancak Cihat Süvarioğlu, karakterinin bu özelliğinden pek de memnun değil. Oyuncu, “Ben hayata pozitif bakmasını seviyorum ama dengesiz olmasını çok sevmiyorum. En sevmediğim özelliği, dengesiz olması” diye konuştu.

Ünlü oyuncular, gerçek hayatta da kuzen olmayı isterler miydi? İyi anlaştıklarını belirten Berk Atan, birçok kuzeni bulunduğunu ve hepsiyle çok iyi anlaştığını, rol arkadaşlarıyla da çok iyi anlaştıklarını anlattı.

Senaryoya bağlı kalarak rollerini canlandırsalar bile, sahne sonlarının genelde doğaçlama ile bittiğini dile getiren 3 oyuncu da bazı anların ise montaj da kesildiğini belirtti.

Birbirlerini çok iyi tanıyan 3 oyuncu da birbirlerinin anlayacağı şekilde şakalaşmalar yaptıklarını, bunların bazılarının kullanıldığını ama bazen de bunların montajda kesildiğini ifade ettiler.