Ana sayfa Dizi Fragmanları Çıldır, kıskan, peşinden koş! Zümrüdüanka dizisinde her şey bir anda değişti!

Çıldır, kıskan, peşinden koş! Zümrüdüanka dizisinde her şey bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 13.yeni bölümü 3 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Zümrüt’ün isyanını izleyeceksiniz.

“Ben hepinize inandım, gözümün içine baka baka yalan söylediniz” diye isyan eden Zümrüt, annesine de ağır sözler söyledi. Ceren Yılmaz’ın her geçen hafta oyunculuk performansını daha da geliştirdiği ekrana da yansırken, hayranları da genç oyuncudaki değişimi takdirle karşılıyor.

Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun da katıldığı Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu daha hareketli ve enerjisi yüksek bölümlerle sürüyor. Zümrüt’ün Serhat’a “Biz boşandık, bitti” sözlerin yanı sıra Cihan ile de yakınlaşmaya başlaması akıllardaki soruyu sordurdu.

Çıldır, kıskan, peşinden koş! Zümrüdüanka dizisinde her şey bir anda değişti! 7

“Yoksa senaristler Zümrüt ile Cihan’ı birbirine aşık mı edecek?”

Serhat ve Deniz gözlerine inanamıyor…Cihan’a kızını getiren Zümrüt ile neşeli anlar, 13. bölümde herkesi şaşırtacak. İzleyiciler ise “Çıldırsın Serhat da Zümrüt’ün değerini anlasın” diye yorum bırakıyor.

Cihan karakteri ile Zümrüt’ün aşk yaşamasını isteyenler de bir hayli fazla. Zümrüt’ün tüm bu yaşananları hak etmediğini belirten izleyiciler, hikayenin gidişatından ve heyecanından son derece memnun.

“Şimdi de Serhat’ın Zümrüt’ü kıskanmasını izliyoruz” diye mesaj bırakan izleyiciler, 13. bölümü şimdiden iple çekiyor. İşte 13. bölüm fragmanı: