Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cinayete kurban giden Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin canlı yayında gözyaşları döktü!

Cinayete kurban giden Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin canlı yayında gözyaşları döktü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programına Pınar Gültekin’in Sıddık Gültekin bağlandı. Acılı baba korkunç bir cinayete kurban giden 27 yaşındaki kızı Pınar Gültekin‘in öldürülmesinin ardında yaşanan olaylara isyan etti. Acılı baba evladı için yaptığı açıklamada yürekleri dağladı.

Sıddık Gültekin, Kanal D ekranında yaptığı açıklamada ağlamaklı sözleriyle izleyenlerin de gözlerini yaşarttı: “Ben insanım, insan diye herkese saygılarımı sunuyorum. Bütün annelerin ellerinden öpüyorum, bütün kadınların ellerinden geçtim ayaklarından öpüyorum. Benim acım çok büyük Hakan Bey, en iyi siz anlar çünkü siz de bir babasınız. Benim acımın tarifi gerçekten edilemez bir tarif. Benim acım çok büyük. Artık yeter diyelim. Benim ocağım yandı, ciğerlerim yandı, ben bittim öldüm, bütün ailem bitti. Benim 27 sene verdiğim tüm emekler bitti.

Bundan sonra hiçbir evlat ölmesin, hiçbir kadın ölmesin, hiçbir kız çocuğu ölmesin. Artık Türkiye’de öyle olmuş ki bir kız çocuğunun başına birer tane nöbetçi dikmemiz mi lazım, bu ülkede? Bu bütün Türkiye’ye soruyorum. Artık zaten Pınar benim kızım değil bu saatten sonra, bütün Türkiye’nin kızıdır. Bilmiyorum, öyle oldu. Ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum, gerçekten. Acım çok büyük.

Bütün Türk halkına teşekkür ediyorum. Başta Muğla Akyaka jandarma komutanlığına, Muğla Valisi’ne, emniyet teşkilatına, hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben şahit oldum, 3 gün 3 gece adamlar hiç yatmadan aynı bizim gibi görevlerini dört dörtlük yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teker teker teşekkür ediyorum. Bunu söylemeden geçersem bir yanlış yapmış olurum.

Türkiye’nin başı sağ olsun.Annesi, tarif edilemez bir acı yaşıyor. Zaten hasta, doktorlar geldi müdahale ettiler. Kız kardeşim aynen öyle. 5 çocuğum vardı, 4’ü de perişan. Bizim aile geniş bir aile hepsi perişan. Bir insan, ne kadar kötü olursa olsun, hiçbir canlı ölümü hak etmiyor. Bu ülke artık yeter, kana doymadım. Gerçekten yeter diyoruz.

Benim kızım şerefli ve namuslu olmasaydı bugün hayatta yaşardı. Bugün kızım benim yanımdaydı. Ama maalesef namusu için canını verdi. Benim gözümde benim kızım bir şehittir. Gerçekten ben de şehit babasıyım.”

Acılı babanın tüm sözlerini videodan izleyebilirsiniz…