Ana sayfa Dizi Haberleri Cinayeti bunlar mı işledi? Yargı dizisine sırlarıyla gelen 6 yeni isme çok dikkat edin!

Cinayeti bunlar mı işledi? Yargı dizisine sırlarıyla gelen 6 yeni isme çok dikkat edin!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, yeni sezona sarsıcı bir başlangıç yapmıştı. 36. bölümüyle Pazar akşamı yayında olan Yargı, izleyenleri çok şaşırtan yepyeni gelişmelerle birlikte heyecanla ekrana kilitlemeye devam ediyor. Usta kalem Sema Ergenekon’un hazırladığı sürprizler, diziyi takip edenlere tahminleri güçleştiren yeni durumlar ortaya koyuyor!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldıkları dizinin en çarpıcı ve üzücü detayı, Neva’nın, hunhar bir cinayete kurban gitmiş olması. Abisi Pars’ın perişan olduğu sahnelerde Neva’nın ölümü, herkesi derin bir üzüntüye boğdu. Şimdi onun ve cansız bedeninin bulunduğu kuyudaki diğer cinayetlerin esrarı çözülmeye çalışılıyor!

Dizinin yeni sezonda hikayeye dahil olan 6 yeni karakter, şimdilik çok şüpheli olmasa da tavırlarıyla dikkat çekiyorlar. İzleyicinin sahnedeki hiç bir detayı kaçırmadan takip etmesi önümüzdeki bölümleri anlaması açısından önemli! Sema Ergenekon’un zekice yaptığı hamlelerle, öylesine bir sahne gibi görünen anlarda bile sırların saklı olduğu, ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak!

Ceylin’in, cinayetlerin delili olan bıçağı bırakmasını isteyen kişi, onu bir otele yönlendirmişti. Bir tuzak olduğu da ortaya çıkmıştı. Kimin bu işi planladığı, amacının ne olduğu büyük merak konusu. Fakat seri cinayetlere dönüşen katilin hamlelerini Ilgaz, büyük bir titizlikle işlerken, çevresinde de farkında olmadığı yepyeni isimler ortaya çıkmaya başladı!

Ceylin ve Ilgaz’ın çevresinde dönüp duran bu 6 isim, şüpheleri arttıran bazı hareketleriyle dikkat çekiyor ancak henüz net bir fikir vermiyorlar. Yargı dizisinin sosyal medya hesabından da bu isimlerin bazı sırlar taşıdığı bilgisi verilmekte…

Geçtiğimiz günlerde Ayten karakteriyle ilgili yapılan bir paylaşım da bunlardan birisi. Metin’den alt katlarını kiralayan Ayten’de bir tuhaflık olduğunu izleyici hissetti. Ancak şu an anlam veremiyor. “Yanında bir sırla gelen” ifadesiyle, Yargı’nın resmi hesabından da küçük bir detay veriliyor…

Diziye yeni giren 6 isim aşağıda. Bu isimlerin Neva cinayeti ile bir bağlantısı var mı? Bir ya da bir kaçı birlikte mi hareket ediyor? Tek başına mı? Henüz bilinmiyor! Belki de bir hedef şaşırtmaca tüm bu isimler ve gösterilen şüpheli hareketler!

Şu an için izleyici dikkatle detayları takip ediyor. Her karakterin şüpheli halleri üzerine sosyal medyada da uzun uzun yorumlar yapılıyor. Tolga da bu isimlerden birisi! Ceylin’in hayatına aniden giren genç avukatta bir haller olduğunu küçük detaylarda görüyor izleyici. Ancak cinayetle mi bir bağı var, çok başka bir niyeti mi, henüz anlaşılmış değil… İzleyici, Yargı’nın yeni isimleri ile ilgili pek çok yorum yapıyor, tahminler yürütüyor. Bu tahminlerden bazıları tutar mı ilerleyen dönemde izleyip göreceğiz ama senarist Sema Ergenekon’un, izleyenlere yine büyük bir ters köşe yapma ihtimali de ortada duruyor! Zira ilk sezonda tüm tahminleri taca çıkaran atışlarıyla şaşkına çevirmeyi başarmıştı!