Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerin popüler çiftlerinde zirve yine Asiye ve Doruk’un! Kardeşlerim’in 3 çifti haftalardır ilk sıralarda!

Dizilerin popüler çiftlerinde zirve yine Asiye ve Doruk’un! Kardeşlerim’in 3 çifti haftalardır ilk sıralarda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen gençlik dizilerinin sosyal medya karnesi her hafta dikkatleri çekiyor! Kanalların birbirinden iddialı dizileri ve popüler oyuncularına karşın, genç oyuncuların yer aldıkları diziler, sosyal medyada daha çok yer alıyor. ‘En Popüler Erkek Oyuncu’, ‘En Popüler Kadın Oyuncu’, ‘En Popüler Dizi Çifti’ gibi kategorilerin zirvedeki isimleri haftalardır değişmiyor!

Kardeşlerim dizisi, bu dizilerin önünde geliyor. Gençlik dizileri arasında en çok dikkat çeken yapım olarak atv’de yayınlanan Kardeşlerim, 3. sezonuyla da çok seviliyor ve beğeni ile izleniyor. Bu dizinin deneyimli başrol oyuncularının yanı sıra, Asiye ve Doruk çiftine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, sosyal medya listelerini her hafta alt üst etmekte!

Yazlık dizi olarak  başlayan ve sezonda da devam eden Duy Beni ve Tozkoparan isimli diziler de yine sosyal medyadaki etkinliği açısından dikkat çeken bir destek görüyorlar. Bu dizilerin genç oyuncuları ve çiftleri, sürekli olarak gündemde kalmaya devam ediyorlar.

Somera’nın geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘En Popüler Çiftler’ kategorisinde, sosyal medyada dizilerdeki çiftlere gelen ileti sayılarından elde edilen verileri değişmedi! 7-14 Eylül tarihleri arasındaki araştırmada 5 dizi çifti hala değişmedi son haftada da… Tozluya ve Duy Beni dizilerinin çiftleri de listede yer alıyor ama ilk 3 sırayı Kardeşlerim dizisindeki çiftlerin alması da ayrı bir başarı dizi adına!

Dizilerin popüler çiftlerinde zirve yine Asiye ve Doruk'un! Kardeşlerim'in 3 çifti haftalardır ilk sıralarda! 8

Geçtiğimiz haftalarda da durum aynıydı! İleti sayılarında değişiklikler yaşansa da Kardeşlerim’in Doruk ve Asiye çifti ilk sırayı alırken onları Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer çiftleri takip ediyor. Kardeşlerim dizisi, yeni sezonda da merakla takip edilirken, Asiye ve Doruk’un yanı sıra yeni sezonda diğer iki çiftle de çok konuşulmaya devam ediyor!

28 Eylül- 5 tarihlerini kapsayan araştırmada da sıralama değişmedi! Ekim Melis Minkari ve Recep Usta’nın hayat verdikleri Aybike ve Berk çifti ile birlikte Yiğit Koçak ve Lizge Cömert’in hayat verdiği Süsen ve Ömer de dizinin iki sevilen çifti olarak gündemdeler.

“En Popüler Çiftler” araştırmasında 7-14 Eylül araştırması da aşağıda. İki tablo karşılaştırıldığında aradan geçen iki haftaya karşılık ekrandaki onlarca dizi arasında bu çiftlerin sosyal medyada ön plana çıkmaya devam ettikleri görülüyor…

Dizilerin popüler çiftlerinde zirve yine Asiye ve Doruk'un! Kardeşlerim'in 3 çifti haftalardır ilk sıralarda! 9

 

Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat’ı Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun başarılı oyunculuğu ile 4. sırada yer almaya devam ediyor. Listenin son sırasında ise Tozluyaka dizisinin çifti Zeyno ve Çağrı yer almakta. Serra Pirinç ve Haktan Zavlak da başarılı oyunculukları ile sevilen iki genç oyuncu…