Ana sayfa Sosyal Medya Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma’da Kumru’nun ‘halk’ olma çabası kahkaha patlattı!

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma’da Kumru’nun ‘halk’ olma çabası kahkaha patlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, bu hafta 155. bölümüyle ekranlara geldi. 6. ve son sezonunda da reytingleriyle gün birincisi olan ve başarılı gidişatıyla birlikte her hafta kahkaha attıran hikayesiyle dikkatleri çeken dizide yine izleyicinin unutamayacağı sahneler ekrana geldi!

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları dizinin yeni bölümünde Kumru’nun davranışları izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi! Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Kumru’yu uzun süre Ender Caner ile yakınlaştırmaya çalıştı. Aslında izleyici de bu ikilinin çok iyi olacağı konusunda hem fikirdi ama Kumru’nun gönlü Doktor Selim’de artık!

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 16

Selim’in zengin insanlardan hoşlanmaması nedeniyle kendisini orta halli biri gibi göstermeye çalışan Kumru’nun yaptıkları, dizinin yeni bölümüne damgasını vurdu adeta! Yıldız’ın birbirinden absürt sahneleri ile çok eğlenen izleyiciler, benzer sahneleri bu kez Kumru ile izlediler!

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 17

Selim’in yanına giderken giyeceği kıyafetleri almak için ortalama fiyatlarla çok kişinin rağbet ettiği bir mağazaya götürdü Caner Kumru’yu. İkilinin buradaki konuşmaları herkesi kırıp geçirirken Caner’in bir hırka gösterip “depresyon hırkası bak” sözlerine “niye, fakirler depresyonda mı?” sözleri çok güldürdü. Kumru’nun yeni kıyafetleriyle Doktor’un yanına gitmesi ve ardından eve dolmuşla dönmeye çalıştığı anlar, sosyal medyada çok konuşuldu!

Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterme telaşına düşmüştü. Hayatında ilk kez otobüse binen Kumru, İstanbul Kart’ı olmayınca kredi kartı basmaya çalıştı. Kendisine ‘bayan’ diyen şoföre kızan Kumru’nun ayrıca kart veren bir kadına yüklü miktarda para verip geri istememesi, otobüsün çok dolu olmasıyla ilgili esprisi, hareketleri, insanlara sosyal mesafeyi korumaları yönündeki uyarıları ile Kumru’nun ‘halktan biri’ olma çabaları izleyenleri çok güldürdü!

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 18

Selim ile işkembe yemeye gittiği sahneleriyle de ayrıca güldüren Kumru, dizinin yeni bölümünde şaşkın ve şok içindeki halleriyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Kumru’nun Doktor Selim ile ilişkisinde neler olacak ayrı bir merak konusu ama giderek daha komik bir hale bürünen Kumru, absürtlük ve komiklikte Yıldız’la yarışır hale geldi adeta!

İşte dizide Kumru sahnelerine gelen yorumlardan bazıları…

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 19

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 20

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 21

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 22

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 23

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 24

 

Otobüs sahnesini gören kırıldı! Yasak Elma'da Kumru'nun 'halk' olma çabası kahkaha patlattı! 25