Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 4 Nisan Perşembe 75. Bölüm Fragmanı İzle

Çocuklar Duymasın 4 Nisan Perşembe 75. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle artık Perşembe akşamları buluşmakta olan Çocuklar Duymasın dizisinin 74. bölümü 28 Mart akşamı ekrandaki yerini aldı. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde Gece ve Tutku karakterlerinin performansları merak ediliyor. Zira iki karakter de hikayeyi ilginçleştirmek ve ilgiyi artırmak için senaryoya eklendi.

Çocuklar Duymasın 75. Bölüm Fragmanı yayınlandı. 4 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk detayları fragmanda bulabilirsiniz. Meltem ve Haluk boşanmanın ardından vedalaşıyor! Gözyaşları sel oluyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında Meltem ve Haluk bu defa boşanıyor. Eşyalarını toplayan Haluk, evden ayrılmadan önce Meltem’le son bir defa vedalaşıyor. Meltem ve Haluk’un ayrılık konuşması ise duygusal anların yaşanmasına sebep oluyor. Haluk’u hala çok seven Meltem, o konuşurken gözyaşlarına boğuluyor. Bavulunu alan Haluk, evden ayrılıyor. Ancak tüm bu durumların gerçek sebebinin Gece ve Tutku olduğu düşünülürken beklenmedik bir durum ortaya çıkıyor! 

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 4 Nisan Perşembe 19.45’te Kanal D’de!