Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 68. Bölüm Fragmanı İzle! Gizemli kişi ortalığı karıştıracak

Çocuklar Duymasın 68. Bölüm Fragmanı İzle! Gizemli kişi ortalığı karıştıracak

tarafından ker_def

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın 68. Bölüm Fragmanı yayında! Gece, Meltem’i iyicene huzursuz ediyor! Kanal D ekranında Çarşamba günü yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın dizisinde neler olacağı merakla beklenmekte. Videodan 68. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Sevgililer günü yaklaşmaktadır ve Haluk her yıl olduğu gibi bu yıl da özel bir plan yapmaya karşı çıkar. Fakat Tuna sevgililer günü için güzel bir mekan bulduğunu, hep beraber gidebileceklerini söyler ve Haluk ısrarlara dayanamayıp planı kabul eder. Haluk – Meltem, Gönül – Tuna ve Sultan – Rıza çiftleri hep beraber Tuna’nın ayarladığı mekana gider. Ama Tuna’nın bulduğu mekanın yerinde yeller esmektedir.

Öte yandan Meltem ve Haluk’u takip eden gizemli kişi Gece, tacizlerini artırır. Meltem ve Haluk’un kapısına bir kutu bırakılır. Meltem kutuyu aldığında bunun Gece’den geldiğini tahmin eder. Haluk ise kutuyu açması yönünde ısrarcıdır. Meltem iyiden iyicene huzursuz olmuştur artık. Gece’nin gönderdiği kutunun içinde ne var? Haluk’un tepkisi ne olacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle çarşamba 19.45’te Kanal D’de!