Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterine bu da yapılır mı?

Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterine bu da yapılır mı?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 504. Bölümde kanama yüzünden hastaneye giden Aylin, doktordan aldığı haber ile şok oluyor! Aylin bir daha asla bebek sahibi olamayacak. Ancak daha da fenası Aylin, bu konuyu eşi Hakan’a söylemek istemiyor. Selin ile Aylin’in büyük sırrı da bu… Hakan ise bir kist yüzenden rahatsızlandığını sanıyor… Dizi senaristlerinin Aylin ve Hakan çiftini ciddi şekilde hırpaladığı son dönemde Aylin’in çilesi bitmek bilmiyor.

Arka Sokaklar dizisinin 504. bölümü 8 Şubat Cuma günü izleyicilerle buluştu. Videodan Aylin’in izleyicileri de üzen o anlarını izleyebilirsiniz.

Aylin, araba kazasından sonra bebeğini kaybederek zor zamanlar geçirmektedir. Psikolojik olarak kendisini iyi hissetmeyen Aylin birden gelen kanama ile neye uğradığını şaşırır. Ambulans çağırarak hastaneye giden Aylin hemen ameliyata alınır.

Sonrasında doktor ile konuşmalarında duydukları onu şok eder. Yıkıntıya uğrayan Aylin’i teselli etmek de Selin’e düşer. Hakan geldiğinde iki kadın doktorun açıkladığı kötü haberi ondan saklarlar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)