Ana sayfa Sosyal Medya Yaprak Medine, hayatının en önemli fırsatını atv dizisinde buldu!

Yaprak Medine, hayatının en önemli fırsatını atv dizisinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Yalnız Kurt isimli dizisinde öne çıkan karakterlerden birisi de Mira ve bu karakteri canlandıran isim ise Yaprak Medine… Bir yanı Amerikalı diğer yanı Türk olan Mira karakteri hiçbir yere gönül bağı ile bağlı değil.

Sadece Golyat’a sadık olan Mira karakteri Altay Kurtoğlu’nun da düşmanlarından birisi oluyor… Dizide Damla Colbay’ın canlandırdığı Esra Türkmen karakteri ile birlikte Yaprak Medine’nin canlandırdığı Mira, kadın karakterler olarak öne çıkıyor. Yaprak Medine’yi dizi hayranları Menajerimi Ara’da tanıdı. Genç oyuncu Beren karakteri ile öne çıktı ve uzun süren rolü nedeniyle de çok ilgi çekti.

Yaprak Medine, hayatının en önemli fırsatını atv dizisinde buldu! 25

Yaprak Medine, Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinin yanı sıra, sezon başında Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinin ekibine da katılmıştı. Son Yaz’ın ikinci sezonu sadece 5 bölüm sürdüğü için genç oyuncu yeni dizisinde uzun süre yer alma şansı elde edemedi.

Yaprak Medine’ye büyük fırsat sunan yapım ise atv’de geçen Cuma günü başlayan Yalnız Kurt isimli istihbarat kaynaklı dizi oldu… Reytinglerde bir numara olan ve milyonlarca izleyiciyi kendisine çeken Yalnız Kurt dizisinde, Yaprak Medine de öne çıkan bir kadın oyuncu oldu.

Yaprak Medine, hayatının en önemli fırsatını atv dizisinde buldu! 26

Mira karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, ayrıca instagram hesabından yayınladığı pozlarıyla da geniş bir hayran kitlesini etkiliyor. İnstagram’da takipçi sayısını hızla artıran oyuncu, Yalnız Kurt dizisiyle birlikte daha çok tanınma fırsatını da elde etti.

Oyuncu eline geçen bu fırsatları da iyi değerlendirmesi ile dikkatlerimizi çekiyor. Yaprak Medine, Yalnız Kurt dizisinde Damla Colbay ile birlikte çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Yaprak Medine, hayatının en önemli fırsatını atv dizisinde buldu! 27