Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde bir yanda evlilik, diğer yanda ayrılık!

Çocuklar Duymasın dizisinde bir yanda evlilik, diğer yanda ayrılık!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 75. Bölümü 4 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde hem üzücü hem de mutlu edici sahneler vardı. Meltem ve Haluk boşanma noktasına geldi. Haluk ve Meltem’in ayrılık kararı sonrası Haluk evi ve şehri terk eder. Kimse onun nereye gittiğini bilmiyordur. Ancak dizide bu üzücü olaylar yaşanırken, Simay ile Havuç’un evlilik adımları ise dikkat çekiyor.

Çocuklar Duymasın dizisi hem ayrılık hem de aile kurma temalarını bir arada işliyor. Havuç ve Simay’ın evlilik hazırlığına aileler de dahil olunca eğlenceli anlar kaçınılmaz oluyor! Bu durum en çok ise Haluk’u zora sokuyor! Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın 75. bölümde, Havuç ve Simay’ın düğünü yaklaşırken, düğün hazırlıkları da son hız devam etmektedir. Havuç ve Simay nikah şekerlerini ailecek hazırlamak isteyince, Taş Fırın Haluk kaçacak delik arar.

Ancak sonunda ısrarlara dayanamaz ve hep beraber nikah şekeri hazırlamaya başlarlar. Bu hazırlık Taş Fırın Haluk’un başına bela olur ve birbirinden eğlenceli anlar yaşanır.