Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın muamması bitti! Kanal D dizinin fişini çekti! Ancak her şey bitmedi!

Çocuklar Duymasın muamması bitti! Kanal D dizinin fişini çekti! Ancak her şey bitmedi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında bu sezon önce Çarşamba geçtiğimiz haftadan itibaren ise Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Çocuklar Duymasın dizisinin bu sezon ki macerası bitiyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Önümüzdeki hafta dizi bu sezon son bölümüyle Kanal D ekranında olacak ve izleyicilerine veda edecek.

17 yıldır belirli aralıklarla da olsa ayakta kalmayı başaran Çocuklar Duymasın dizisinin tamamen bitmeyeceği ve bir süre ara vereceği biliniyor.

Yapımcı Birol Güven son durumu özetleyen bir paylaşım yaptı. “Bir süre ara vereceğiz” diyerek dizinin ekrandan silinmeyeceğini ifade eden Birol Güven tüm ekip arkadaşlarına ve Kanal D’ye teşekkür mesajı paylaştı.

Çocuklar Duymasın muamması bitti! Kanal D dizinin fişini çekti! Ancak her şey bitmedi! 7

Dizide Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ da instagram hesabından yaptığı paylaşımda tüm arkadaşlarına, ekibe ve izleyicilere teşekkür etti:

“Çok keyifle her hafta koşarak gittiğim işimde beraber çalıştığım kamera önü, arkası tüm arkadaşlarıma, şirketime, kanalımıza, elbette seyircilerimize binlerce teşekkürler. Bir gün yine buluşmak üzere.”

Görüldüğü üzere ne Birol Güven ne de Pınar Altuğ mesajlarında dizinin tamamen bittiğini söylemiyor.

Birol Güven ara vereceklerini belirterek, devam etme niyetini belirtiyor.

Pınar Altuğ da bir gün tekrar buluşacakları mesajını net şekilde veriyor.

Bakalım Çocuklar Duymasın dizisi önümüzdeki sezon diziyi yayınlayacak bir kanal bulabilecek mi?