Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisi, Kırmızı Oda’nın birinciliğine son verebilir mi?

Çocukluk dizisi, Kırmızı Oda’nın birinciliğine son verebilir mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık diziler arasındaki müthiş yarışta öne geçmek çok zor. Çok etkili hikayelere ihtiyaç duyuluyor. Kırmızı Oda bu noktada yeni sezonun parlayan yıldızı. tv8’de şimdiye kadar çok iyi sonuçlar elde eden dizi, Binnur Kaya’nın muhteşem performansı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kırmızı Oda’nın gerçek hayattan alınmış öyküleri, bu öyküleri canlandırmak için kadroya katılan konuk oyuncuların üstün performansı şimdiye kadar projeyi öne çıkartan unsurlar oldu.

Fox TV ise yeni sezonda yeni bir diziyi daha ekrana sürüyor… Kimsesizler olarak açıklanan yeni dizi, RTÜK’e yapılan şikayetler sonrasında Çocukluk olarak değiştirildi. Kimsesizler ifadesi çok rahatsız edici olduğu için dizi bundan böyle Çocukluk olarak yoluna devam edecek.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, dizinin hikayesinde bir değişiklik yapılmadığını, izleyince herkesin bu yapımın çocuklara zararlı olmadığını göreceğini söyledi. Fatih Aksoy, kendinden emin. Bakalım izleyiciler diziyi nasıl bulacak?

Çocukluk ilk bölümüyle 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Yani reyting elde etmenin en zor olduğu akşamlardan birisi. Bay Yanlış dizisi büyük desteğe rağmen Cuma akşamları tutunamadı ve final kararı çıktı.

Cuma günleri Kırmızı Oda hakimiyeti var. Ayrıca Ramo dizisi de iyi gidiyor. Yılların Arka Sokaklar dizisinin de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Hercai ve Babil ise düşüş yaşıyor. Yani çok farklı yapımlar arasından Çocukluk kendini gösterip de iyi bir çıkış yapabilecek mi?

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı Çocukluk dizisi, hikayesi ile farklı bir yapım olarak geliyor. Kırmızı Oda dizisini birincilikten indirebilir mi? Merakla bekleniyor…

İşte Çocukluk dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı: