Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisi yol ayrımında, büyük karar günü geldi!

Çocukluk dizisi yol ayrımında, büyük karar günü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisi, ilk 7 bölümü ile ilgi gördü ve farklı bir yapım olmasının da avantajını yaşadı. Ancak düşen reytingler biraz moral bozucuydu… Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Selen Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 27 Kasım Cuma akşamı 8. bölümü ekrana gelecek.

Çocukluk dizisinde Mahir iki arada bir derede kaldı… Ayşegül’ün aşk çıkışı ve her türlü hatayı onunla birlikte yapabileceğini söyleyerek, güçlü çıkışı Mahir’i çok etkiledi.

Diğer yandan ise oğlu Ali Kaan bulundu ve biyolojik olarak da Gülay ile Mahir’in olduğu olduğu da DNA testi ile kanıtlandı. Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe’nin artık bir yol ayrımında olduğu kesin. Ya Gülay ve oğlu ile ailesini güçlü bir şekilde tutacak. Ya da Ayşegül’ün hislerine karşılık vererek, yeni bir aşka doğru yol alacak?

Çocukluk dizisi yol ayrımında, büyük karar günü geldi! 7

Mahir, bu ikilem arasında neler yaşayacak? İşte bu detay da izleyicilerin merakını çekiyor. Çocukluk dizisinin 8. bölümünde yaşanacaklar da bu konularla yaşanacak gelişmeler nedeniyle bir kırılma noktası olabilir.

İşte 8. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Mahir ve Gülay’ın sekiz yılın ardından oğullarına kavuşmalarıyla başlayan tatlı rüya, çocuğun onu büyüten annesiyle yaptıkları gizli planın açığa çıkmasıyla kabusa döner.

Sekiz yılın yaraları henüz sarılmamışken oğulları için girdikleri bu yeni mücadele, Mahir’i çok geçmeden ciddi bir yol ayrımına getirir.

Oğlunun babası olabilmek için seçtiği yolun, Mavi’nin masum hayallerini darmadağın ettiğinden ve küçük kızı hayatının yanlışına sürüklediğinden ise henüz haberdar değildir.