Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkıyor!

Çocukluk dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çocukluk dizisinin 4. yeni bölümü 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Özellikle Mahir Boztepe karakterinin geçmişine yönelik bazı sırların ortaya çıkacağı yeni bölümde, Gülay Boztepe karakteri de dikkatleri çekecek.

Mahir Boztepe, “Gülay Boztepe benim eşim” diyerek herkesi şaşırmıştı. Ayrıca Mahir’in “Ben o kadının oğlunu öldürdüm” sözleri de fragmanda yer almıştı… Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümünde Çiçek Acar da konuk oyuncu olarak yer alacak… Dizinin yeni bölümünden detaylar da ortaya çıktı. İşte 4. bölümde yaşanacaklarla ilgili son bilgiler ve son fragman:

Hayata şanssız başlamış genç bir kız olan Nene, yıllarını Ali Kaan Umut Evi’nde geçirdikten sonra değer verileceğini, sevileceğini umarak çıktığı yuvaya, büyük hüsrana uğrayarak geri döner.

Çocukluk dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkıyor! 8

Sırf biraz sevgi görebilmek için yanlış yollara saptığından ise henüz kimsenin haberi yoktur. Mahir ise bir yandan çocuklara kol kanat gererken, bir yandan da kendi geçmişinin ruhunda açtığı yaraları sarmaya çalışmaktadır.

Onun gizemli geçmişiyle ilk olarak yuvadaki en beklenmedik kişi yüzleşecektir.

Çocukluk dizisinin 4. yeni bölümü 30 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Fox TV’de…

Çocukluk dizisinde sırlar bir bir ortaya çıkıyor! 9