Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisindeki davetsiz misafir!

Çocukluk dizisindeki davetsiz misafir!

tarafından ker_def

Çocukluk dizisinde yeni bölüm izleyicilerin yüreklerini yine yakacak… Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisinin 3. bölümü 23 Ekim akşamı izleyicilerle buluşacak. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizide duygusal sahneler ağır basıyor…

Reytingleriyle Cuma rekabetinde kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışan dizinin hikayesi de izleyicileri fazlasıyla cezbetti. Çocukları bir aileye kavuşturma çabasının etrafında gelişen olaylar zinciri bu bölümde de izleyicilerin yüreklerine işleyecek. Peki 3. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Bambi’nin tatlı aile hayalleri, küçük kızın geçmişiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasıyla darmadağın olur. Mavi’nin iyi niyetle söylediği yalanlar, işleri iyice karıştırınca bunu çözmek yine Mahir, Ayşegül ve Mavi’ye düşer.

Çocukluk dizisindeki davetsiz misafir! 7

Ancak Bambi’nin geçmişiyle ilgili gerçekler, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar acıdır. Herkes, Bambi’nin etrafında kenetlenmişken yuvaya gelen davetsiz bir misafir Ali Kaan Umut Evi’nin gündemine bomba gibi düşer.

İşte Çocukluk dizisi 3. bölüm fragmanı: