Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı için en kıymetli gerçeği Birkan Sokullu açıkladı

Masumlar Apartmanı için en kıymetli gerçeği Birkan Sokullu açıkladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 doğumlu. 35. yaş gününü kız arkadaşı Eda Gürkaynak’ın organizasyonu ile neşeli bir şekilde kutlayan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisindeki Han karakteri ile de son günlerde sosyal medyanın dilinden düşmüyor.

Kurt Seyit ve Şura’dan sonra Farah Zeynep Abdullah ile yeniden buluşan oyuncu, yüksek enerjisi ve partneri ile uyumlu halleriyle göz dolduruyor. Kameraların karşısına geçen oyuncu, her şeyin kendisi adına iyi gittiğini söyledi. “Mutlu, sağlıklı, harika, böyle devam” diyen Birkan Sokullu, oldukça keyifliydi.

Evlilik konusunda henüz bir planlarının olmadığını anlatan Birkan Sokullu, dizi hakkındaki soruları da yanıtladı. Oyuncu, bu sezon dizi dışında başka projesi olmadığını, tüm vaktini Masumlar Apartmanı’na harcadığını anlattı.

Ekip arkadaşlarını öven ve seyircilerle aynı noktada buluştukları için de mutlu olduğunu belirten Birkan Sokullu, dizi hakkında şu sözleri söyledi:

“Çok sevdiğimiz bir işi yapıyoruz. En kıymetlisi bu bence… Ondan sonra seyircinin beğenmesi, ortak noktada buluşuyor olmamız çok güzel bir şey. Çok kıymetli oyuncularla çalışıyorum. Çok kıymetli bir ekip ile beraberim. Çok değerli insanlarla beraberim. Çok keyifli çalışması. Tadını çıkartıyoruz yani. Bayağı emek harcıyoruz. Seyircinin de bunu pozitif karşılaması çok önemli, çok kıymetli bir şey. Umarım böyle devam eder. Biz de böyle hep beraber mutlu oluruz.”