Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinin kamera arkasında ne güzel manzaralar var!

Çocukluk dizisinin kamera arkasında ne güzel manzaralar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Çocukluk dizisi, yeni sezonun farklı dizilerinden birisi… Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerde ortalama bir yerde olmasına rağmen, hikayesi ile öne çıktığını söylemeliyiz.

Çocuklara bir yuva kazandırma amacıyla çabalayan insanları, o çocukların mutluluklarının ve ailenin öneminin anlatıldığı bir dizi Çocukluk… Dizilerin sahneleri kadar kamera arkası görüntüleri de büyük ilgi görüyor. Zaman zaman yayınlanan görüntüler de izleyicilere, arka planda ne kadar büyük emek olduğunu anlatmak adına önemli detaylar.

Çocukluk dizisinin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Burcu Özberk ve Erdal Beşikçioğlu’nun setteki samimi halleri dikkat çekti. İkilinin daha önce de tiyatroda birlikte rol aldığını, Burcu Özberk’in Beşikçioğlu’ndan ders aldığını hatırlatalım…

Çocuk oyuncuların setteki mutlu hallerinin de dikkat çektiği kamera arkası görüntülerde, çekimlerin nasıl bir ortamda yapıldığı ve ekibin ne kadar büyük bir çaba harcadığı da görülüyor..