Ana sayfa Sosyal Medya Zirvede yalnız kaldık! Sen Çal Kapımı’nın Engin’i Anıl İlter lafı ortaya bıraktı!

Zirvede yalnız kaldık! Sen Çal Kapımı’nın Engin’i Anıl İlter lafı ortaya bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanacağı duyurulan Sen Çal Kapımı dizisi, Temmuz ayından bu yana ekranda yer alıyor. Yaz günlerinde zirvede tek başına kalan ve 7-8 reytinglere kadar çıkabilen Sen Çal Kapımı, sezon dizileri başlayınca 4’lü rakamlara kadar geriledi…

Fox TV’nin yaptığı hamle ile Zümrüdüanka ile yer değiştiren Sen Çal Kapımı, artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak. Uçankuş TV’ye konuşan Kerem Bürsin, Sarp Bozkurt ve Anıl Altan son gelişmeyi değerlendirdi.

Dizinin yayından kalkabileceği iddiası sorulunca Kerem Bürsin böyle bir şey duymadığını söyledi. Oyuncu, çekimlerin gayet güzel gittiğini belirtti. Dizinin yayından kalkmadığını, gününün değiştiğini ifade eden Kerem Bürsin, yola devam ettiklerini vurguladı.

Reytinglerin düşmesiyle ilgili konuşan Anıl İlter ise, şunları söyledi:  “Sezona girdiğimiz zaman sezonda etkileneceğimiz aşikardı ama bizim geleceğimizi çok etkileyecek bir değişim olmadı bu. Aksine rekabet hoşumuza gitti. Çünkü yazın çok fazla zirvede yalnız kaldık. Şimdi rekabette daha güzel oluyor her şey, daha tatlı oluyor. Yeni günümüzde daha iddialı olacağız. Hafta sonlarını seviyoruz. Zaten herkes de evde olacak. Bizimle beraber evde olmaları onlar için de daha iyi olacak.”

Esprili halleriyle sette dikkat çeken ünlü oyuncuların neşeli hallerini videoda bulabilirsiniz.