Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane!

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları diziler arasındaki müthiş yarış devam ediyor. tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi güçlü duruşunu reyting sonuçlarıyla da kanıtladı… Binnur Kaya’nın başrolündeki dizinin 7-10 arası reytinglerle 9 Ekim akşamı tüm kategorilerde birincilik elde ettiğini söyleyelim…

Kırmızı Oda dizisi, Cuma akşamının zirvesinde ve bu durumun kolay kolay bozulmayacağı da net bir şekilde ortaya çıktı. Peki Fox TV’de yeni başlayan Çocukluk dizisi ne yaptı?

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü çok olumlu bir görünüm sergiledi. Sosyal medyada daha önce fragmanlara yönelik yapılan eleştirilerin ortadan kalktığı görüldü. Bölümün yayınlanması ile destek mesajları sosyal medyada arttı. Çocukluk dizisinin reytingleri de 4-5 arası seviyede ve iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Tabii ki Cuma akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi totalde Arka Sokaklar olmayı sürdürüyor. Ancak Kanal D dizisi, AB ve ABC1 gruplarında düşük reytingleri ile dikkat çekiyor.

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 12

Show TV’nin Ramo dizisi ise totalde 3. en çok izlenen yapım konumunda. AB’de Kırmızı Oda’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi olan Ramo, ABC1 grubunda ise Çocukluk’un ardından üçüncü olabildi.

Ramo dizisinde çok başarılı sahnelerin yer almasına rağmen artık reytinglerde çok da ileri gidemeyeceği anlaşılıyor. Totalde 5’li oranları hala tutturabilen Ramo ile Çocukluk dizilerinin önümüzdeki hafta büyük bir yarış yapacağı da kesin gibi duruyor.

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 13

atv’nin 3. sezonu devam ettiği Hercai dizisine totalde destek geldi. 4’lü reytingleri aşan dizi, toparlanma adımları atıyor. Ancak AB ve ABc1 gruplarında hala çok düşük olduğunu not edelim. İzleyicilerin senaryoya yönelik eleştirileri bitmediği sürece dizi kritik eşikte kalmayı sürdürecektir.

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 14

Babil ise AB ve ABC1 gruplarında yükselişine adım adım olsa da devam ediyor. Çok etkili sahnelerin olduğu, müthiş bir oyunculuk performansının sergilendiği dizi daha iyi yerleri hak ediyor ama çok fazla rakibi olduğu da kesin… Babil’in total performansı ise çok sıkıntılı…

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 15

Bir başka total performansı sıkıntılı dizi Payitaht Abdülhamid. Dizi 5. yeni sezona başaldı. 9 Ekim akşamı yayınlanan bölüm oldukça etkileyiciydi. TRT1’in dizisi AB ve ABC gruplarında 3 – 3,5 arasında gidip geliyor. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve bu izleyici grubu sezon boyu ekranda destek vermeye devam edecektir.

İşte 9 Ekim Cuma günü ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 16

Çocukluk reytinglerde iyi başladı! Hercai ve Babil yükselişte! Kırmızı Oda tam bir efsane! 17