Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuktan Al Haberi programını sunacak olan Doğa Rutkay’ın bir ricası var…

Çocuktan Al Haberi programını sunacak olan Doğa Rutkay’ın bir ricası var…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara uzun bir zamandır Güldür Güldür Show ile gelen Oyuncu Doğa Rutkay, bu kez bir programı sunacak. Daha önce başka bir kanalda sohbet programı sunan Oyuncu, yeni sezonda bayrağı teslim aldı ve uzun yıllardır Show TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Çocuktan Al Haberi programının da sunucu koltuğuna oturuyor.

Doğa Rutkay, bir kaç gün önce yaz tatilini geçirdiği Alaçatı’daki evinden döndü. Dönmeden önce de bir sürprizi olduğunu söylemiş daha sonra da bu sürprizin Çocuktan Al Haberi programı olduğunu açıklamıştı. Okan Bayülgen’in yıllarca sağ kolu olarak görülen Yapımcı Reyhan Tüysüz’ü bir sosyal medya paylaşımına eklediğinde, yeni bir projesi olduğu anlaşılmıştı. Baklayı ağzından çıkaran Doğa Rutkay, ayağının tozuyla geldiği İstanbul’da ekiple buluştu.

Çocuktan Al Haberi programını sunacak olan Doğa Rutkay'ın bir ricası var... 9

Program için hazırlıklara başladıklarını instagram story’den paylaşan Oyuncu, izleyicilerine önce çocuklarının videolarını gönderdikleri için teşekkür etti. Rutkay, programın çok kısa bir zaman sonra başlayacağını da duyurarak “Çok güzel videolar gönderdiniz bize. Hepsini seyrettik harikaydı. Elinize, emeğinize sağlık. Tüm o can çocukların ellerinden yanaklarından öpüyorum” dedikten sonra takipçilerinden daha çok video istediklerini söyledi.

Çocuktan Al Haberi programını sunacak olan Doğa Rutkay'ın bir ricası var... 10

“Biraz daha istiyoruz. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelmesin” diyen Doğa Rutkay, Antep, Erzurum vs gibi bazı şehirleri sayıp Karadenizliler’e de seslendi ve “Karadeniz biraz video gönderin, Trabzon, Rize…” sözleriyle takipçilerine seslendi ve eklediği whatsapp numarasına da iletmelerini istedi.
Çocuktan Al Haberi programını sunacak olan Doğa Rutkay'ın bir ricası var... 11

Doğa Rutkay’ın programı heyecanla bekleniyor. Programı geçtiğimiz yıl Evrim Akın sunuyordu. Hatırlanacağı üzere Evrim Akın, geçtiğimiz sezon aynı zamanda Güldür Güldür’de oynuyordu. Akın, her iki projeden de ayrıldı.