Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu’nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı

Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu’nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan ve Med Yapım’ın imza attığı Kadın dizisi, şüphesiz uzun yıllar hatırlanacak bir dizi olarak yerli dizi tarihimize geçti. Japon bir diziden uyarlanan Kadın, Özge Özpirinçci’nin başarılı performansının yanı sıra genç ve usta isimlerin yer aldığı diğer oyuncularla birlikte her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Özellikle kadın üzerine kurulu bir dizi olması büyük ilgi çekmiş ve bir annenin verdiği mücadele, ekran başındaki izleyiciler tarafından çoğu zaman göz yaşlarıyla izlenmişti.

Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol gibi iki usta ismini yanı sıra Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Caner Cindoruk ve küçük oyuncular Ali Semi Sefil ile Kübra Süzgün’ün bu başarıdaki payını da es geçmemek gerekiyor. Dizide Ceyda karakteriyle büyük dikkat çeken Gökçe Eyüboğlu, önce pek sevilmeyen ama sonrasında herkesin kalbini kazanan bir kişiye hayat verdi. Tiyatrocu olan oyuncunun performansı, kimi zaman en çok konuşulan isim olmasına da neden oldu.

Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 12

Ekranın unutulmaz dizilerinden önemli bir karaktere hayat veren Gökçe Eyüboğlu, şimdilerde yeni yaşının mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu 20 Ağustos 1983 doğumlu. Dün kutladığı doğum gününde kendisine gelen mesajları story’den esprili bir şekilde yanıtladı.

Gökçe Eyüboğlu’nun paylaşımını beğenen ve yorum yapan isimlerden birisi de 3 sezon boyunca ekranda birlikte rol aldığı Özge Özpirinçci idi. 37 yaşına giren oyuncuya Özpirinçci’nin “İyi ki doğmuşsun Gökçe” mesajı dikkat çekti. Şu sıralar Marmaris’te tatilde olan Özpirinçci, birlikte uzun zamanlar geçirdiği rol arkadaşını da unutmadığını bu mesajla göstermiş oldu. Eyüboğlu da bu mesaja “Özgemmmm” yanıtını vererek kalp emojisi gönderdi.

Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 13

Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 14

Eyüboğlu’nu kutlayanlardan birisi de dizide Nisan’ı oynayan küçük oyuncu Kübra Süzgün oldu. “Sağlık, mutluluk dolu  güel yıllar dilerim iyi ki doğdun Gökçe ablacım” yazan Süzgün’e Eyüboğlu da “Canım çok teşekkür ederim” sözleri ve kalp emojileriyle yanıt verdi. Yine dizinin Şirin’i Seray Kaya da “Canım Gökçe, iyi ki doğdun” mesajını gönderdi.

İşte Gökçe Eyüboğlu’nun paylaştıklarından bazıları:

Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 15 Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 16 Dizi bitti, dostluk baki! Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'nu ilk kutlayanlardan biri eski rol arkadaşıydı 17