Ana sayfa Dizi Haberleri Nizamı Alem dizisinin adı değişti! Kadroya katılan yeni Arnavut oyuncu çok canlar yakacak!

Nizamı Alem dizisinin adı değişti! Kadroya katılan yeni Arnavut oyuncu çok canlar yakacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dönem projeleriyle dikkat çeken TRT, yeni sezonda Barbaros dizisinin yanı sıra Selçuklu devletini anlatan Nizamı Alem dizisiyle de konuşuluyor. Kadrodaki güçlü isimlerin yanı sıra, dev bütçeli proje ile ilgili detaylar, izleyicinin de merakını arttırıyor. Son gelen bilgiye göre, diziye bir Arnavut oyuncu daha katıldı ve dizinin ismi de değiştirildi.

Yaz sezonun başından beri konuşulan dizi ‘Nizamı Alem’ olarak anılıyordu. Ancak hazırlıkları süren dizi başlamadan ismi de değiştirildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya paylaşımına göre dizinin adı “Uyanış Büyük Selçuklu” olarak belirlendi. TRT’nin bu iddialı projesi içini oyuncular bir süredir hazırlık yapıyor. At binmeyi, kılıç kullanmayı öğrenen oyunculara, o döneme ait kıyafetler de dikilmekte.

Akli Film’in TRT 1 için hazırladığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci rol alıyor. Diziye katılan son isim ise Arnavut oyuncu Nik Xhelilaj oldu.

Nizamı Alem dizisinin adı değişti! Kadroya katılan yeni Arnavut oyuncu çok canlar yakacak! 8

Türkiye’de çok tanınmayan yakışıklı oyuncunun diziyle birlikte dikkatleri çekeceği de tahmin ediliyor. Emre Konuk’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin bir sürprizi de Hatice Şendil hayranları için olacak. Zira Yapımcı Burak Sağyaşar ile evli olan oyuncu, oğlu Can’a hamile kaldıktan sonra uzun süredir ekranlarda yoktu. 2015’den beri dizilerden uzak olan Hatice Şendil, Selçuklu Sultanı Melikşah’ın eşi Terken Hatun’u canlandıracak.

Nizamı Alem dizisinin adı değişti! Kadroya katılan yeni Arnavut oyuncu çok canlar yakacak! 9