Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok farklı bir iş geliyor! Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar’ın tanıtımı tüyleri diken diken etti!

Çok farklı bir iş geliyor! Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar’ın tanıtımı tüyleri diken diken etti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği Uysallar dizisinden yeni tanıtım geldi. Tanıtımın her sahnesi izleyiciyi sıra dışı bir yapımın beklediğini gösteriyor. Görüntüleriyle çok şaşırtan tanıtım izleyicilerin tüylerini diken diken etti.

Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan ve başarılı filmleriyle tartışmalar yaratan Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar 30 Mart’ta Netflix’te izleyicinin karşısına çıkacak. Senaristliğini, Türkiye’nin en başarılı yazarlarından biri olan Hakan Günday’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosu adeta bir rüya takım.

Onur Saylak’ın rejisi ve Ay Yapım’ın yapımcılığındaki Uysallar’da, Şahsiyet dizisinde de Saylak’ın birlikte çalıştığı usta oyuncu Haluk Bilginer rol alıyor. Ayrıca, yine usta isimlerden Uğur Yücel de dizinin kadrosunda. Son derece güçlü oyuncu kadrosu olan Uysallar dizisinde Songül Öden ve Öner Erkan, Serkan Altunorak, İbrahim Selim de yer alıyor.

Daha önce ilk tanıtımı yayınlanan Uysallar dizisinin yeni fragmanı da paylaşıldı. Çok çarpıcı sahneler gösteriyor ki izleyicileri oldukça sıra dışı bir yapım bekliyor. Dizide Öner Erkan’ı girdiği bunalım sebebiyle geceleri gizlice bir punk’çıya dönüşen bir aile babası olarak izleyeceğiz.

Uysallar’ın konusu ise şöyle: Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?

İzleyiciye “en son ne zaman mutlu oldun?” sorusunu soracak olan Uysallar dizisi, İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyiciye alternatif bir aile hikayesi sunacak.