Ana sayfa Sosyal Medya Bergen filmini izleyen bir kesim var ki, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ı çileden çıkarıyor!..

Bergen filmini izleyen bir kesim var ki, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ı çileden çıkarıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı ve dağıtımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği   ‘Acıların kadını’ lakaplı arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını konu alan Bergen filmi  izlenme rekoru kırdı.

4 Mart’ta vizyona giren ve sezonun en merakla beklenen filmi ‘Bergen’ için seyirci adeta sinema salonlarına akın etti! Film ilk hafta sonunda 1.1 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamın, 2017’den bu yana en yüksek mart hafta sonu olduğu belirtildi.

Filmde Bergen’e hayat veren yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah da Bergen performansıyla büyük beğeni toplayarak övgü dolu yorumlar aldı.

Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Danimarka ve Azerbaycan’da da gösterime giren Bergen filmini izleyen öyle bir kesim var ki filmin baş rol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ı çileden çıkarıyor desek yalan olmaz.

Bergen filmini izleyen bir kesim var ki, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ı çileden çıkarıyor!.. 7

Oyuncu bu konudaki duygularını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dile getirdi. Farah Zeynep Abdullah filmi izleyip, özellikle de sonunu sosyal medyada paylaşan izleyiciden yana dertli.

Kafasında ateş efektiyle verdiği pozunu instagram hesabından paylaşan oyuncu izleyiciye bu şekilde mesaj göndererek, Bergen filminin sonunu sosyal medyadan yayınlamamalarını ve izlemeyenlere spoiler vermemelerini istedi.