Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden çok anlamlı bir tepki!

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden çok anlamlı bir tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başlayan Çok Güzel Hareketler 2, yeni jenerasyonun sergilediği başarılı performanslarla dikkatleri çekiyor. İlk döneminde programda yer alan herkes ünlü oldu. Yeni jenerasyonda da aradan sıyrılan isimler bulunuyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi yeni sezon için Köyceğiz’de düzenlenen kampta buluştu ve hem eğlenceli anlar yaşandı hem de ekip birbirisi ile doğal ortam içinde kaynaştı.Tüm günü skeç yazımı ve provaları ile geçiren ekip, Köyceğiz’de tamamen steril, organik ve şehrin kargaşasından uzakta, hocaları Yılmaz Erdoğan’la zaman geçirmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade ediyor.

Kamp ortamının ardından ise sahneye çıkan Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin geri dönüşü izleyicileri mutlu etti. Pazar akşamı 53. bölümü ile 3. sezona başlayan ekip, skeçleriyle de ekran başındakileri çok güldürdü.

Youtube ortamında bazı sekçlerin trend videolar arasına katılması ekibin geri dönüş sevincini artırdı. Programın yeni bölümünde de dikkat çeken bir mesaj var. Şu diyalog her şeyi net şekilde açıklıyor:

“Yeter bu tiyatronuz, ben her şeyi açıklayacağım Muazzez.”

“Öyle her yalana tiyatro demesek mi Kazım; tiyatrocular alınıyor.”

İşte 20 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan Çok Güzel Hareketler 2’nin 54. bölümünden 2. fragman: