Ana sayfa Dizi Fragmanları Evrim Alasya ağlatacak, Salih Bademci sinir edecek, Melisa Sözen şaşırtacak! Kırmızı Oda 3. bölüm çok iddialı!

Evrim Alasya ağlatacak, Salih Bademci sinir edecek, Melisa Sözen şaşırtacak! Kırmızı Oda 3. bölüm çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinin 3. yeni bölümü Cuma akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin izleyicilerin içine işleyen hikayesinin hüzünlü detayları yine dizi hayranlarını derinden etkileyecek.

Melisa Sözen’in harika bir performans ile katıldığı dizideki Ayla karakterinin derinlerine inilecek. Sözen adeta resital sergileyecek. Salih Bademci ve Hande Doğandemir’in de konuk oyuncu olarak yer alacağı 3. bölümde Binnur Kaya’nın performansı da merakla bekleniyor… Komedi rolleri ile akıllara yazılan Binnur Kaya’nın dram projelerindeki etkileyici hali de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Evrim Alasya ağlatacak, Salih Bademci sinir edecek, Melisa Sözen şaşırtacak! Kırmızı Oda 3. bölüm çok iddialı! 7

Ezilen çocukların daha sonra ezen adamlar haline geldiğinin hazin gerçeğini de Kırmızı Oda dizisinin 3. bölümünde izleyeceksiniz… Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenilerek hazırlanan senaryonun etkileyiciliği daha ilk iki bölümden izleyicilerin aklını başından almıştı.

Kırmızı Oda dizisinin 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni bölümde, derin yaralar ve çocukluk dönemlerinde yapılan büyük hataların nelere yol açtığının bir örneğini göreceksiniz.