Ana sayfa Dizi Fragmanları İrem Derici konuk oldu, Menajerimi Ara dizisinde olay var!

İrem Derici konuk oldu, Menajerimi Ara dizisinde olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi izleyiciler tarafından öyle beğenildi ve o kadar da başarılı bir çizgide ilerliyor ki, Salı akşamlarını artık iple çeken büyük bir kitle var. Dizinin ilk 4 bölümlük performansı çok iyiydi. Ayrıca konuk ünlülerin de doğal hallerini daha çok yansıttıkları sahneler izleyenleri gülümsetiyor.

Menajerimi Ara dizisinin 5. bölümünde şarkıcı İrem Derici konuk olacak ve kendisine hayat verecek. İrem Derici’nin argo kelimeler de kullandığı sahneden ilk görüntü geldi. Fragmanda İrem Derici’nin o anları izleyenler gülümsemeden edemedi.

Baraj Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin 5 bölümü 22 Eylül Salı akşamı ekranda olacak.

Dicle karakteri ile Ahsen Eroğlu’nun doğallığıyla izleyicileri gönlünden vurduğu sahneler de dikkat çekiyor… Fatih Artman’ın performansı da çok başarılı ve Behzat Ç.’deki Harun’dan sonra Çınar karakterinde çok başarılı performans sergiliyor.

Canan Ergüder ve Barış Falay’ın da etkileyici oyunculukları ile Menajerimi Ara reytinglerde de çok iyi noktaları elde etmeyi başardı. Salı akşamları için dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kafa tutabilecek mi, bunu da Ekim ayında göreceğiz.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 5. bölüm fragmanı ve İrem Derici’nin gülümseten hali: