Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2 Programı 7. Bölüm Fragmanı İzle

Çok Güzel Hareketler 2 Programı 7. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Çok Güzel Hareketler 2 programı olanca hızıyla Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Eğlenceli programda genç yetenekler hünerlerini sergiliyor. İlk yıllar önce birçok önemli ismin çıkmasını sağlayan Çok Güzel Hareketler, bu sefer yeni yeteneklere kapı açıyor. Programın 7. Bölüm Fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler ilk kuşağı oyuncularından İbrahim Büyükak’ın seyirci olarak konuk olduğu Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle 24 Mart Pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!

Çok Güzel Hareketler 2, bu hafta BKM Mutfak ekibinin yazıp oynadığı yeni skeçlere gülmekten bayılacaksınız! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!

Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 19.45’te Kanal D’de! 

6 bin başvuru arasından seçilen Çok Güzel Hareketler 2’nin ekibi, yaklaşık iki yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçti. Birbirinden yetenekli 22 gençten oluşan yeni ekip, sadece oyunculukları ile değil, kendi yazdıkları skeçleri ile de izleyenleri kahkahaya boğacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D’de!

Genel Sanat Yönetmeni: Yılmaz Erdoğan

Yönetmen: Özge Toprak

Yapımcı:Necati Akpınar

İdari Yapımcı: Ferat Bilgin
Genel Sanat Yönetmeni Yrd.: Abdullah Özgenç

Uygulayıcı Yapımcı: Koray Köse

Müzik: Deniz Erdoğan

Kurgu: Aykut Yıldırım

Dekor Tasarım: Murat Uçan

Sanat Yönetmeni: Çağatay Öney

Kostüm Tasarım: Ceren Eken

Saç-Makyaj: Filiz Esen – Doğukan Ünal

Oyuncular: Ahmet Hilmi Deler, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Begüm Çağla Taşkın,Cemile Canyut, Cihan Talay, Ecem Bayır, Eda Nur Hancı, Engin Demircioğlu, Evliya Aykan, Ezgi Özyürekoğlu, Fatih Öztürk, Fatma Tezcan, Gözde Şencan, Gürhan Altundaşar, Hamza Yazıcı, Metin Pıhlıs, Ozan Can Yiğit, Safa Sarı, Sema Özkan Yorgun, Yasin Çam