Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 2. bölüm fragmanı izle!

Hercai 2. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Cuma akşamları rakipleri karşısında zorlu bir sınav vermeye başlayan Hercai dizisinin, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı” sloganı ile tanıtımları uzun süre hem televizyonda hem de dijital medyada yapılmaktaydı.

15 Mart Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelen Hercai dizisi beğeni topladı. Atv, yeni dizisine bir hayli güveniyor.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın masalı” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini ise Akın Özözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen ve Eda Elif Başlamışlı paylaşıyor. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor.

Hercai dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak? Videodan 2. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Aslanbey ailesinin entrika dolu, intikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesinin anlatılacağı Hercai dizisinin konusu şöyle:

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil!

Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek!

HERCAİ NE DEMEK?

Hiçbir şeyde kararlı olmayan, bir dalda durmayan, bir işi sonuna değin götürmeyen, aşkta bağlılığı bulunmayan (kimse).