Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2 programında önemli değişiklik

Çok Güzel Hareketler 2 programında önemli değişiklik

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanmakta olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın yeni versiyonu olan Çok Güzel Hareketler 2. komedi programında önemli bir değişiklik yapıldı. Kanal D, Pazar akşamları yayınladığı programı Çarşamba gününe kaydırdı. Daha önce Çarşamba günleri Afili Aşk dizisi yayınlanmaktaydı ama geçen hafta Cumartesi’ye alındı.

Kanal D’nin Hizmetçiler dizisi için yer açıp açmadığı merak ediliyor. Hizmetçiler dizisi yakında yayınlanacak ama hangi gün ekrana geleceği merak ediliyordu.

Çok Güzel Hareketler 2 programı 41. bölümüyle birlikte artık Çarşamba akşamları izleyicileri ile buluşacak. Programın iyi bir reytingi vardı, yeni günüde de bunu sürdürebilecek mi, merak ediliyor.

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle çarşamba akşamı 20.00’de Kanal D’de!

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!