Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde kötü sürprize hazır olun!

Arka Sokaklar dizisinde kötü sürprize hazır olun!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar, 14. sezonuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizini son 3 haftadır total grubunda birincilik kürsüsünde bulunuyor. Hercai’yi geçerek 14. yılında yeniden zirveye çıkan Arka Sokaklar, bu başarısını hiç düşmeyen temposuna ve güncel konuları da dizide işlemesine borçlu…

21 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan 543. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.Engin Müdüre kötü sürpriz!

Engin Müdür, yanında takviye ekip ile birlikte bir baskına gider. Kapıyı kırıp içeri girdiğinde karşısında Nadya’yı görünce çok şaşırır. Nadya da, silahla karşısında duran Engin Müdürü gördüğünde büyük bir korku yaşar. Bu olanlar ise, ekip arkadaşlarının Engin Müdür’e yaptığı eşek şakasından başka bir şey değildir. Aralarında geçen dialoglar ise, çok eğlencelidir.

Selin, merkezin yeni çaycısı ile komik bir durum yaşar. Çaycı kadın, Selin’in kahve falına bakmaktadır. Fİncanda odun gören kadın bunu anlamlandıramaz, fakar, Selin de dahil diğerleri odunun ne anlama geldiğini şıp diye anlarlar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 21 Şubat Cuma 20.00’da Kanal D’de!

KÜNYE

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont