Ana sayfa Sosyal Medya Çok iddialı başlayan ama Perşembe rekabetinde kaybeden iki dizi var!

Çok iddialı başlayan ama Perşembe rekabetinde kaybeden iki dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık ekranda reyting elde etmek hiç de kolay değil. Dizi hayranları tercihlerini yaptı ve yeni başlayan TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs ile Kanal D’nin Camdaki Kız dizilerine büyük ilgi gösterdi. Bu iki yeni dizi denklemin de tamamen değişmesine neden oldu.

Artık perşembe akşamlarının birincilik kürsüsünde Bir Zamanlar Çukurova ile Camdaki Kız var… Mucize Doktor ise adeta paraşütsüz düşüyor ve ilgi azalması çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Fox TV dizisi için 3. sezon onayının henüz verilmediği biliniyor, reyting düşüşü bir yerde durmaz ise yeni sezon sıkıntıya girebilir.

Bir de artık reytinglerde çok düşük seviyeye gerileyen iki dizi var. Bunlardan birisi Show TV’de yayınlanan Alev Alev… Sezona çok iyi başlayan dizi için final kararı da verildi. Yerinde bir karar oldu, çünkü hikayenin devam edebilirliği artık yoktu.

28.bölümü ile birlikte final yapacak olan Alev Alev dün akşam tüm kişiler kategorisinde 17.sırada yer aldı. AB’de günü 21. bitiren dizi, ABC1’de ise 18. olabildi.

Henüz final kararı belli olmayan ama 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği belirtilen Akrep dizisi de kaybeden bir başka yapım oldu.

Yükrek rekabete direnemeyen Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın başrolündeki dizi, dün akşam tüm kişilerde 39.olurken, AB’de 64. ve ABC1’de ise 41. sırada yer alabildi…

Alev Alev ve Akrep dizileri bu tabloya bakınca perşembe rekabetinin kaybeden dizileri olarak öne çıkıyor.