Ana sayfa Sosyal Medya Çok merak edilen atv dizisi İkimizin Sırrı’nda izleyicileri bekleyen büyük sürpriz!

Çok merak edilen atv dizisi İkimizin Sırrı’nda izleyicileri bekleyen büyük sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yakında yayınlarına başlanması beklenen İkimizin Sırrı bir dram yapımı olarak öne çıkıyor… Dizinin başrollerinde Leyla Feray ile Aras Aydın’ı görüyoruz.

Çekimlerine devam edilen dizinin bir anne ile kızının hikayesini anlatacak olan dizide çocuk oyuncular da dikkat çekecek. Hayal karakterinde Ahsen Türkyılmaz yer alacak. Leyla Feray’ın canlandırdığı Neva karakteri ile Hayal dizinin ana karakterleri oluyor.

Bir trafik kazasında Neva ile Hayal’ın yolu Aras Aydın’ın canlandırdığı Alp ile kesişecek. Anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılırken, Alp’in onların imdadına yetişmesi bekleniyor.

Çok merak edilen atv dizisi İkimizin Sırrı'nda izleyicileri bekleyen büyük sürpriz! 4

Marriage Contract isimli yabancı bir yapımdan uyarlanan İkimizin Sırrı dizisi büyük merakla bekleniyor. Bir süredir tanıtımları da yayınlanan diziye yönelik ilgi sosyal medyada bir hayli fazla ve ilk bölümün ne zaman yayınlanacağı da henüz bilinmiyor. Ancak atv’nin fragmanlarında “çok yakında” ifadesi Ağustos ayında dizinin başlayabileceği değerlendirmelerine yol açtı.

İkimizin Sırrı dizisinde önemli bir sürpriz de var… Mucize Doktor isimli Fox TV dizisinde Adin Külçe ismi dikkatleri çekmişti. Minik oyuncu, Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakterinin küçüklüğünü öyle başarıyla canlandırdı ki, yeni rol gecikmedi.

Çok merak edilen atv dizisi İkimizin Sırrı'nda izleyicileri bekleyen büyük sürpriz! 5

Adin Külçe’nin Mucize Doktor dizisinde izleyicileri çok etkilemesinin ardından İkimizin Sırrı’nda da yer alacağının ortaya çıkması diziyi bekleyenler için bir sürpriz oldu. Reklam filmleriyle de bilinen 2013 yılı doğumlu Adin Külçe, küçük yaşında kendisine çok iyi diziler bularak güzel bir kariyer yapmaya devam ediyor.

Çok merak edilen atv dizisi İkimizin Sırrı'nda izleyicileri bekleyen büyük sürpriz! 6

Adin Külçe için ailesi tarafından bir instagram hesabı da açıldı ve minik oyuncuyu daha şimdiden takip eden 23 binden fazla kişi bulunuyor. Külçe, dizilerde yer aldıkça takipçi sayısını da hızlı bir şekilde artırıyor.