Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin Meltem’i Özge Özacar’ı kalbinden yakalayan yeni dizisi!

Kefaret dizisinin Meltem’i Özge Özacar’ı kalbinden yakalayan yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özacar, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi… Kefaret dizisinde Meltem olarak izlediğimiz oyuncu, 35 bölümlük çekimleri tamamladı. Kefaret 29 Temmuz Perşembe akşamı 35. bölümüyle final yaparak yayın hayatına nokta koyacak.

Özge Özacar için ise kariyerinde önemli bir dönem noktası olan Kefaret defteri kapanıyor ama yeni projeler de yakında gelecektir. Kefaret’in yanı sıra 10 bölümlük Seyyar isimli puhutv’de de Çiğdem rolünde yer alan Özacar, başarısıyla dikkatlerden kaçmıyor.

Onedio’nun youtube kanalında yer alan programda hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, samimi açıklamaları ile dikkatleri çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da göz dolduran genç oyuncu, eğlenceli ve heyecanlı kişiliği ile de hayranlarıyla güçlü bir etkileşim kuruyor.

Arkadaşlığın kendisi için çok kıymetli olduğunu, sevginin emek olduğunu ifade eden oyuncu, “Kendi adıma arkadaşlarıma, dostlarıma onları ne kadar çok sevdiğimi hep hissettirmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Arkadaşlık için karşılıklı emek ve sevginin olmazsa olmaz olduğunu anlatan genç oyuncu, şu sıralar bir erkek arkadaşının da bulunmadığını soru üzerine açıkladı.

Kefaret dizisinin Meltem'i Özge Özacar'ı kalbinden yakalayan yeni dizisi! 7

Yeni bir işe başlayacağı zaman çok heyecanlandığını da saklamayan Özge Özacar, “Hayata karşı çok merak duyan birisiyim. Bir şeyleri yaparken çocuk gibi olabiliyorum. Konu iş olduğu zaman daha da tatlı bir heyecanım oluyor, korkuya kaçan değil, işimi daha iyi nasıl yaparım gibi” diye konuştu.

Yeni işlerinde kendisinden bir şeyler eklemeye çaba harcadığını ve kendisini seçenleri de mahcup etmemek için elinden geleni yaptığını anlatan Özge Özacar, çok meraklı ve çok heyecanlı bir kişiliğinin bulunduğuna vurgu yaptı.

Seyyar dizisinin diğer birçok diziden farklı olduğuna vurgu yapan oyuncu, hikayenin Beyoğlu’nda geçtiğini ve pilav satan Yasin karakterinin, bir anda uyuşturucu dağıtmaya başlamasıyla gelişen olayların anlatıldığını söyledi.

Hem aksiyon hem polisiye hem de aşkın içinde olduğu Seyyar dizisinin Beyoğlu’nda çekilmesinin kendisini cezbettiğini anlatan oyuncu, “İstanbul aşığı bir insanım. Her yerini gezeyim, arka sokakları gezeyim, sahiden İstanbul’da yaşamayı çok seviyorum” dedi.

Senaryoyu ilk okuduğunda çok etkilendiğini anlatan oyuncu, “Düşündüğümüz şey gerçek olabilir, bambaşka bir dünyaya kapı açılabilir diye görmek beni çok cezbetmişti” ifadesini kullandı.