Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şaşıracaksınız! Sen Çal Kapımı dizisinden büyük ters köşe! Gitti sanılan isim geri dönüyor!

Çok şaşıracaksınız! Sen Çal Kapımı dizisinden büyük ters köşe! Gitti sanılan isim geri dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu hafta 29. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla herkesi şaşkına çeviren bir gelişme ortaya çıktı! Eda ile Serkan’ın evlenmesi beklenirken yaşanan büyük şok sonrasında, yine çok şaşırtacak bir ters köşe geliyor!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizide düğün günü Serkan’ın uçağının kaybolması ile Eda kalakalmıştı. Herkesi şok eden bu gelişmenin ardından yeni bölümde daha büyük şoklar yaşanacak!

Aradan iki ay geçtiği ve hala Serkan’dan bir haber alınamadığı görülüyor yeni fragmanda. 29. bölümde Eda ve Aydan, Serkan’ın döneceğine yürekten inanırken, başka bir yerde ise Selin ve Serkan ortaya çıkıyor!

Serkan’ın başına tam olarak ne geldiğini yeni bölümde izleyeceğiz ancak Serkan’ın hafızasını kaybettiği ve Selin’in ona Eda ile ilgili pek çok olumsuz bilgi yüklediği görülüyor. Babaannesinin şirketin hisselerini bıraktığı Eda için Selin, Serkan’ı dolduruşa getiriyor.

Bu arada Serkan ve Selin, bir dağ evinde görülüyorlar. Bir süre sonra da şirketin önüne gelerek elele tutuştukları sahne, izleyenleri çok şaşırtacak gelişmelerin olacağının da sinyalini vermekte.

Bir süre önce diziden ayrılan Selin karakterinin geri dönüşü de büyük bir sürpriz olacak herkes için. Bige Önal’ın, diziden ayrıldığı düşünülürken yeniden dönmesi şaşırttı.

Çok şaşıracaksınız! Sen Çal Kapımı dizisinden büyük ters köşe! Gitti sanılan isim geri dönüyor! 8

İşte 29. bölüm özeti:

Serkan’ın uçağı İtalya’ya iş için giderken kaybolur. Eda gelinliği içinde perişan bir halde yere yığılır. Düğün için toplanmış olan herkes şaşkınlık ve korku içindedir. Uçağın düştüğü kesinleşir ama Serkan ortada yoktur. Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçen acı dolu günler başlar.

Çok şaşıracaksınız! Sen Çal Kapımı dizisinden büyük ters köşe! Gitti sanılan isim geri dönüyor! 9

Serkan’ın kaybı herkesin hayatında derin yaralar açmıştır. Onun yokluğunda Eda, Serkan’ın arkadaşları ve Aydan da merak ve acı içindedir. Birbirlerine destek olarak hem özel hayatlarını sürdürmeye hem de Artlife Mimarlık’taki işleri aksatmadan sürdürmeye çalışırlar.

Sonunda Serkan geri döner. Hem de yanında tanıdık biriyle. Sağlığı yerindedir ama geçen süre içinde hayatında çok şey değişmiştir. Bu değişimler Eda’yı derinden sarsar. İnsanlar şaşkınlık içindeyken Eda bu değişim karşısında direnç göstermeye kararlıdır.

29. bölüm fragmanı: