Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde başrol değiller ama başrollerden rol çalıyorlar!

Gönül Dağı dizisinde başrol değiller ama başrollerden rol çalıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin hem başrol karakterlerinin hikayesi hem de yan rollerin hikayeleri izleyicileri fazlasıyla içine çekiyor. Her hafta artık reytinglerin zirvesinde yer almayı alışkanlık haline getiren TRT1 dizisinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın Taner ve Dilek uyumu çok beğenildi.

Aynı şekilde bir başka aşk masalına konu olan Ramazan ve Asuman karakterlerini izleyiciler benimsedi. Bu aşk genelde eğlenceli sahnelere konu olduğu için daha çok ilgi görüyor. Hatta bir başka aşk sızısı yaşayan Sefer ile Zahide de izleyicileri derinden etkileyen karakterler oldu.

Yan rollerin başarısıyla yükselen, her sahnesi ilgi gören, naif ve doğallığın yansıdı Gönül Dağı dizisinde bir de başrollerden rol çalan ikili var. Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya, canlandırdıkları Veysel ve Cemile karakterleri ile çok iyi performans sergiliyor.

Özellikle Cemile’nin tez canlılığı, neşesi, sorunlara hızlı çözüm bulma çabası ve azmi izleyicilerin bu karakteri çok sevmesini sağladı. Nazlı Pınar Kaya da Gönül Dağı dizisi sayesinde ismini daha geniş kitlerere duyurma başarısı sergiledi. Cemile’yi çok güzel canlandıran oyuncu, karakterin hislerini izleyicilere geçirme konusunda oldukça maharetli.

Semih Ertürk de Veysel karakterinde güçlü bir sunum ortaya koyuyor ve kendisine verilen bu şansı gayet iyi değerlendiriyor. Ertürk, özellikle duygusal sahnelerde mimiklerinin de katkısıyla inandırıcılık konusunda geçer not alıyor.

Veysel ve Cemile karakterleri canlandıran genç isimler de başrollerden rol çalan bir pozisyonda bulunuyor. Hem Semih Ertürk’e hem de Nazlı Pınar Kaya’ya sosyal medyada yoğun bir ilgi ve destek de olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

İşte izleyicilerin çok ilgi gösterdiği Cemile ile Veysel klibi: