Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sert eleştiriler alan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman çekilecek?

Çok sert eleştiriler alan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman çekilecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi büyük eleştiriler almaya devam ediyor. Eleştirilere rağmen dizinin ikinci sezonunun çekileceği haberi bizzat başrol oyuncusu Selahattin Paşalı tarafından verilmişti. İkinci sezon çekimlerinin başlayacağı tarih belli oldu.

Palas’ta Gece Yarısı dizisi, 8 bölüm olarak geçtiğimiz hafta yayına girmişti. Dizi, Türkiye’de kimi eleştirilere maruz kalsa da Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı. Karga Seven Pictures imzalı dizi, yayınlanmasının ardından bir kaç gün içinde Netflix’in Top 10 listesinde ilk sıraya yükseldi. Ayrıca dijital platformun yer aldığı 25 ülkede en çok izlenen dizi olarak önemli bir başarının da sahibi oldu.

Dizinin ikinci sezonun çekileceği haberi ise bizzat başrol oyuncusu Selahattin Paşalı tarafından verilmişti. Ancak başarılı oyuncu çekimlerin ne zaman başlayacağını söylememişti. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun çekimlerinin nisan ayında başlayacağı ortaya çıktı.

Çok sert eleştiriler alan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman çekilecek? 7

Dizinin yaratıcısı Emre Şahin, yönetmenliği Nihan Dağ ile birlikte üstlendi. Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli romanından esinlenilerek hazırlanan dizide, fantastik bir tarihi hikaye ele alınmakta. Hazal Kaya’nın gazeteci Esra karakterine hayat verdiği hikaye, günümüzden 1919 yılına zaman yolculuğu ile yaşanan bir dizi olayı ele alıyor.

Her ne kadar Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına girse de dizi çok sert bir şekilde eleştirilmeye devam ediyor. Cumhuriyet gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisini “Sırf dekor ve mekân için de dizi seyredilmiyor ki!” diyerek eleştirmiş ve “Senaryoyu yazan Elif Usman, hayal kurmak için ne kadar zorlanmış, zaman içinde gidip gelmek asansörle inip çıkmak kadar kolay olabilir mi? Fantastik değil, komik oluyor.” demişti.

ABD merkezli haber sitesi Hollywood Insider, Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan övgü dolu sözlerle bahsetmişti. Hollywood Insider yaptığı yorumda Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın zaman yolculuğu türündeki yapımların en iyilerinden biri olduğunu ve dizinin “bir sonraki en iyi şey” olacağı belirtilmişti.