Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ile Adı Sevgi dizileri savcı karakterleri ile yeni bir rekabete girişti!

Yargı ile Adı Sevgi dizileri savcı karakterleri ile yeni bir rekabete girişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı ile Teşkilat dizilerinin yanında şimdi de Adı Sevgi dizisi rekabete katıldı. Güçlü bir hikayesi bulunan dizinin başrollerinde Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer bulunuyor.

İlk bölümü ilgi çeken ve sosyal medyada verdiği umut dolu mesajlarla da çok övgü alan Adı Sevgi dizisinde savcı Kenan karakteri de herkesin dikkatini çekecek. Uzun bir aradan sonra Alper Üstündağ’ı yeniden ekranda izleyebileceğiniz Adı Sevgi dizisi, Yargı’ya hikaye noktasında da rakip olacak.

Yargı dizisinin en sevilen karakterlerinin başında savcı Pars geliyor… Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Pars karakteri o kadar baskın ve o kadar etkili oldu ki, Yargı dizisinin hayranlarının bir bölümü sadece onun için hikayeyi izlemeye devam ediyor.

Yargı ile Adı Sevgi dizileri savcı karakterleri ile yeni bir rekabete girişti! 8

Pars karakterinin karşısına şimdi de Adı Sevgi dizisinin hikayesinin içinde savcı Kenan çıkacak. Mehmet Yılmaz Ak ile Alper Üstündağ’ın oyunculukları karşılaştırılacak.

Pars gibi çok etkili bir savcı karakterinden sonra birçok izleyici Kenan karakterinin onun kadar etkili olup olamayacağını merak ediyor.

Pars için ‘gerçek bir savcı gibi’ yorumlarını yapan birçok izleyici var. Kenan karakteri de bir savcıda olması beklenen tüm özelliklere sahip.

Yargı ile Adı Sevgi dizileri savcı karakterleri ile yeni bir rekabete girişti! 9

Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif öğretmenin, küçük yaştaki öğrencilerini koruma çabasında yanında duran isimlerden birisi de savcı Kenan olacak. Kenan merhameti, adaletli tutumu ve dik duruşu adeta dizinin gidişatına yön verecek.

Pazar akşamları dizi hayranları hem Yargı hem de Adı Sevgi dizisindeki bu iki savcı karakterini karşılaştıracak ve olumlu ya da olumsuz yönleri ile onlar hakkında değerlendirmeler yapacaktır.