Ana sayfa Sosyal Medya Çok yakışmış, geleceğe göz kırpıyor adeta! Demet Özdemir’i fantastik dizide görürseniz şaşırmayın!

Çok yakışmış, geleceğe göz kırpıyor adeta! Demet Özdemir’i fantastik dizide görürseniz şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle birlikte dikkatleri daha çok çeken ve sonrasında da romantik komedi dışında bu kez dram dizisiyle ekranlara gelen Demet Özdemir, son günlerin çok konuşulan, gündemde olan isimlerinden birisi. Genç oyuncu, bir kaç gün önce 29 yaşına girdi ama kariyerine pek çok proje sığdırdı. Enerjik kişiliği ve samimi tavırlarıyla hayranlarının da ilgisini çekiyor.

Özdemir, son olarak tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle konuşulmakta. İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan oyuncu, Zeynep rolüyle de izleyicinin beğenisini kazanmakta.

Aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni gibi elinden telefon düşmeyen oyuncu, hem kamera arkası video ve fotoğrafları hem de günlük hayatından fotoğraflarıyla sosyal medyada dikkatleri çekmekte.

Esprili kişiliği ile de hayranlarının büyük beğenisini kazanan bir isim. Demet Özdemir’i ilgiyle takip eden hayranları, onun zaman zaman çektiği güldüren videolar ya da yayınladığı esprili fotoğraflarla sosyal medyada da konuşuyor.

Çok yakışmış, geleceğe göz kırpıyor adeta! Demet Özdemir'i fantastik dizide görürseniz şaşırmayın! 8

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde kamera arkasındaki bazı hileleri eğlenceli üslubuyla anlattığı videolar çekmişti. Oyuncu, ayrıca kendisini fantastik bir hikayenin kahramanı olan Elf’lere benzetmişti.

Oyuncu, bu filtreyi çok sevmiş olacak ki yeniden kullandığı bir paylaşımıyla takipçilerine gülümsetti. Demet Özdemir’in bu haliyle, fantastik bir kahramana çok benzediği de fotoğrafta görülüyor.

Özdemir, fantastik bir dizide oynar mı oynamaz mı bilinmez ama bu türden bir dizi yapmak isteyenler dikkat çekici bir fotoğraf koymuş ortaya…

Çok yakışmış, geleceğe göz kırpıyor adeta! Demet Özdemir'i fantastik dizide görürseniz şaşırmayın! 9